Kjøp MacBook med kredittkort

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Det finnes mange fordeler med å bruke ditt kredittkort til forskjellige varekjøp. For eksempel kan du få veldig gode rabatter og bonusordninger. Står du for eksempel å mangler ny bærbar PC, og har du en helt særlig kjærlighet for Apple?

Da kan du kjøpe MacBook med kredittkort og spare mye penger på denne måten. Vi hjelper deg med å finne det beste betalingskortet for deg, som skal kjøpe ny MacBook.

Oversikt: Kredittkort til MacBook

Vi har laget en oversikt over de kredittkort, som egner seg best til kjøp av MacBook. Ved å bruke en av disse kan du spare mye penger å ditt kjøp. Bruk listen til å få oversikt over dine muligheter og sammenligne de forskjellige selskaper.

En MacBook er uten tvil en av de mest populære PC-er på markedet i dag. Men det flotte design og den brukervennlige plattform har også sin pris. Du kan lett betale over 10.000 kr for din nye MacBook. Ved å kjøpe MacBook med kredittkort kan du dog minimere denne utgiften.

En lang rekke kredittkort gir deg nemlig bonusordninger eller rabatter hos spesifikke butikker og nettbutikker, eller du får en generell rabatt på alle varekjøp. Samtidig kan du få 30-60 dagers betalingsfri periode, som betyr, at du får et helt rentefritt lån på ditt kort.

Hvilken MacBook modell bør jeg velge?

Det finnes etterhvert en del forskjellige modeller fra Apple, men de mest populære er uten tvil MacBook Pro og Air. MacBook Pro er nok kjent som den originale modellen, men de utvikler hele tiden nye versjoner med forbedret plattform. Den har et flott design og virker godt og raskt. Air er den mindre modellen, som er særlig kjent for sitt utrolig lekre design.

Den er veldig liten og lett, noe som gjør den perfekt for deg, som skal ha den med rundt hele tiden. Den mindre størrelsen betyr dog også, at den ikke er like sterk og effektiv som Pro. Samtidig har den mindre plass til f.eks. USB og andre input, fordi det ikke blir plass på den lille modellen.

Du sparer en del penger ved å velge Air, og den er utrolig praktisk dersom du ikke har behov for en sterk PC. Pro er derimot det opplagte valg til deg, som har litt større krav til funksjon og hastighet.

Se også: Topp 3 kredittkort akkurat nå

Se vurderinger på alaTest.no

Før du vegler å kjøpe MacBook med kredittkort bør du sjekke andres erfaringer og vurderinger. På AlaTest.no finner du vurderinger av en lang rekke forskjellige produkter, inklusiv MacBook Air og Pro. Du kan lese mer om de enkelte modeller og se, hva andre har sagt om de. På siden finner du både vurderinger fra brukere og fra eksperter. Det gjør det utrolig lett å sammenligne mulighetene og velge den PC-en, som passer best til dine behov.

På nettsiden er det også mulig å sammenligne prisen på ditt valgte produkt hos forskjellige forhandlere. Det betyr, at du enkelt kan se prisen hos en rekke forskjellige butikker og nettbutikker. På den måten kan du finne den forhandleren, som kan gi deg den beste prisen. Dette kan du finne veldig gode tilbud med, og du kan spare mye penger på ditt kjøp.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.