Kredittkort uten gebyr

Det er hard konkurranse i markedet og dette kommer deg som kunde tilgode på mange måter. En av disse måtene er at mange tilbyr gebyrfritt kredittkort.

Få gebyrfritt kredittkort

Frister et kredittkort uten gebyr? I denne oversikten kan du sammenligne og vurdere hvilket selskap du foretrekker.

Vær oppmerksom på at det alltid vil være visse gebyrer på et kredittkort, f.eks. ved uttak i norsk eller utenlandsk minibank. Disse kortene er imidlertid uten årsavgift og slike gebyrer.

Dersom man vet at man kommer til å belaste mange småbeløp eller benytte seg enten ofte kanskje man nesten ikke kommer til å bruke kortet men kun ha som sikkerhet i tilfelle uforutsette utgifter så vil et gebyrfritt kort være så og si gratis å ha.

Det er svært enkelt og kjapt idag å søke om et kredittkort og man får også i de aller aller fleste tilfeller hurtigt svar. Det er mulig å signere avtalen med sin bank ID.

Det er også enkelte som har satt ut kort på forskjellige utsalgssteder eller liknende hvor man enkelt og greit har kredittkortet allerede i hende men bare aktiverer det når man søker og når avtalen er signert aktiverer kortselskapet kortet og man kan starte å bruke det umiddelbart.

Se hvem som tilbyr kredittkort uten gebyrer

I oversikten ovenfor ser man enkelt hvem som tilbyr kredittkort uten gebyrer, bruk oversikten og finn ut hvilket selskap som tilbyr den laveste effektive renten og samtidig har de aller beste rabattordningene, bonusene og andre goder som vil komme deg til gode.

Tar man god nytte av alle de forskjellige avtalene som nå er inkludert i kortene kan det være gode penger å spare, faktisk så mye at det kan lønne seg å bruke kredittkortet fremfor ditt normale bankkort.

Hvorfor velge uten gebyr?

Som nevnt innledningsvis så lønner det seg spesielt for brukere som enten nesten ikke bruker kredittkortet men mer har som en sikkerhetsbuffer i tilfelle det skulle dukke opp et behov for litt ekstra penger eller de brukerene som ofte belaster kortet og således ville pådratt seg mange gebyrer iløpet av en måned.

I det hele tatt sålenge man har gunstige rentevilkår så er det jo bare en fordel og i tillegg slippe å betale gebyrer når man bruker kortet sitt.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.