Santander Visa anmeldelse

Santander Consumer Bank tilbyr en rekke forskjellige kredittkort til deres kunder. Blant disse kan du med stor sannsynlighet finne et Visa kort, som passer til dine behov.

Her gir vi deg et overblikk over dine muligheter med et Santander Visa kort, og fremhever fordele ved å velge dette betalingskortet fremfor andre.

Test av Santander Visa

Santander Consumer Bank tilbyder tre forskjellige kort: Gebyrfri Visa, Santander Red og Flexi Visa. Disse har forskjellige fordeler og ulemper, og de egner seg slik til forskjellige personer. Generelt får banken veldig gode anmeldelser av diverse sider, som sammenligner banker. Det gjelder også for deres kredittkort.

Men hva er det egentlig, som gjør Visa kredittkortet så populær hos kundene? Det kan du få bedre overblikk over her. Med det gebyrfri Santander Visa kort, får du mange fordeler. Av samme grunn kalles dette kortet også ‘Visa Gold’. Som eier av dette kredittkortet får du følgende:

Det finnes altså ingen gebyrer på kortet, unntatt valutapåslag på 1,75%, som finnes hos alle banker. Du har muligheten til å ‘låne’ penger i 50 dager uten å betale renter, og du får gratis reise- og avbestillingsforsikring med i kjøpet.

For 0 kr kan du altså opprette kortet, som gir deg en lang rekke fordeler, høy kredittgrense og mulighet for bruk i hele verden.

Søk om Santander Visa kredittkort
Annonse

Erfaringer med Santander Visa

Visa kortet er utrolig populære blant både kunder og diverse portaler. Kredittesten.no gir kortet 3 av 6 poeng og nevner fordeler som gebyrfri betaling, inkludert reiseforsikring og bonuser gjennom fordelsprogrammet Santander Kickback. Til gjengjeld mister de poeng på, at den effektive renten er forholdsvis høy. Kundenes anmeldelser på siden gir dog Santander Gebyrfri hele 4,2 av 5 stjerner.

Planlegger du ikke å ta lån over lenger perioder på ditt kredittkort, da kan du med fordel velge deres Gebyfri Visa. Du får en lang rekke fordeler og muligheter som bonusordninger og gebyrfri betaling i inn- og utland. Er billige lån på kredittkort en viktig faktor for deg, da bør du hellere vurdere Santander Red, som egner seg bra til dette.

Og leter du egentlig mest etter et fordelskort, der du kan spare penger på en lang rekke forskjellige varekjøp, da er Flexi Visa en bra løsning for deg. Så uansett dine behov, så kan du finne et kredittkort hos Santander Consumer Bank.

Relaterte sider: Santander Red erfaringer