Kredittkort med beste fordeler

Instabank tror på å utfordre etablerte normer og finne nye smartere måter å gjøre ting på.

9.8

Med Ferratums fleksible lånemuligheter gjennom deres "Fleksikreditt" - som gir deg en pengebuffer som du kan bruke ved behov - har de blitt et populært valg for mange som trenger økonomisk støtte på kort varsel.

9.5

uScore gir deg muligheten for å selv sjekke kredittscoren din og samtidig få forklart hvorfor den er så viktig for økonomien din.

9.5

I kampen om kundene har kortselskapene laget avtaler med mange forskjellige selskaper for å gjøre kredittkortene mer attraktive å bruke. Faktisk er det blitt slik nå at det kan lønne seg stort å bruke kredittkortet sitt over det normale bankkortet.

Oversikt: Kredittkort med fordeler

Her får du en stor oversikt over mange kredittkort med topp fordeler å tilby sine kunder. Bruk oversikten til å finne de aller mest passende fordelene for ditt behov. Når du har funnet hvilke kredittkort du ønsker å søke på er det i oversikten direkte knapper til de forskjellige kortselskapenes online søknadskjemaer. Søknadsprosessen er helt enkel.

Mange forskjellige fordeler

Kredittkort med beste fordelerDet er så mange forskjellige fordeler knyttet til forskjellige kredittkort at hva som er de beste fordelene kommer alt an på hver enkelt persons bruk og behov.

Enkleste måten å finne ut av sitt behov på er å sette opp et månedsbudsjett og deretter matche budsjettet med de forskjellige kredittkortenes fordeler.

De 5 beste fordelene man kan få

  • Drivstoffrabatt, den mest populære og også her man kan spare mest penger hver måned. Noen kort har direkte pumperabatt mens andre bruker bonusordninger som rabatt.
  • Gratis reiseforsikring, denne kan naturligvis bokstavelig talt være en livredder om noe uforutsett skulle skje mens man er på reisefot. Havner man i en ulykke eller blir syk er reiseforsikring en absolutt nødvendighet å ha.
  • Trygg netthandel, mange er usikre på hvordan man skal handle trygt over nettet og da har svært mange kredittkort sikret seg og dermed deg mot svindel. Så skulle noe skje kan du løse problemet ved å overlate det til kortselskapet.
  • Ekstra økonomisk buffer, det er blitt endel som har funnet ut at det lønner seg å bruke kredittkortet sitt i stedet for det normale bankkortet og da har man den fordelen at tilgjengelig beløp vil fungere som en buffer i tilfelle noe skulle oppstå som man trenger ekstra midler til. Noe som må erstattes i hjemmet, bilen går i stykker og liknende. Da har man allerede midlene klare til bruk.
  • Cashback, dette er en ordning som er således at man opparbeider seg cashbackpoeng som blir omdannet til penger som trekkes ifra når den månedlige fakturaen kommer i posten. Bruker man kortet flittig kan dette trekke ifra ganske så mye på fakturaen og penger spart er jo som kjent penger tjent.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.