Kredittkort med medsøker

For å søke om et kredittkort må du møte selskapets søknadskriterier. Det kan være krav til alder, inntekt osv. For noen kan dette være vanskelig. Da kan det være en løsning å søke om et kredittkort med medsøker. Det gir deg noen fordeler, men du må også være oppmerksom på betydningen av dette. Vi ser på å søke kredittkort med medsøker og forklarer, hva fordelene med dette er.

Søk om kredittkort med medsøker

Vi har laget en oversikt over noen av markedets kredittkort muligheter online.

Nogle selskaper på nett tilbyr kredittkort med medsøker. Det store markedet er en fordel for forbrukeren, fordi det betyr stor fleksibilitet og masse muligheter. Men det betyr også, at det kan være vanskelig å få oversikt.

Her kan du enkelt få oversikt over dine muligheter og sammenligne de forskjellige selskaper. Bruk listen under til å finne de selskaper, som er relevante for deg. Du kan søke direkte på selskapets nettside.

Fordeler med å ha en medsøker

En medsøker betyr, at du søker sammen med en annen person. Det kan for eksempel være en god venn, et familiemedlem eller en kjæreste. Fordelen med dette er, at dere kan kombinere deres økonomi. Har du for eksempel en lav årlig inntekt eller ingen fast inntekt, da kan det være vanskelig å bli godkjent til de fleste kredittkort. Men med en medsøker kan dere legge sammen inntektene deres, og slik får dere selvfølgelig en mye høyere inntekt. Det gjør det enklere å få godkjent søknaden.

Kredittkort med medsøkerDu må huske på, at den andre personen er like ansvarlig for eventuell gjeld som hovedsøker. Derfor er det viktig å ha en klar avtale om, hvordan kortet brukes. Klarer hovedsøker ikke å nedbetale gjeld på kortet, da blir medsøker ansvarlig, og slik kan begge personer risikere betalingsanmerkninger og dårlig gjeld. Så dere bør alltid lage en god avtale, før dere sender inn en søknad. Har dere en klar avtale, da kan det være en veldig god løsning å søke om kredittkort med medsøker for å få bedre vilkår.

Hvordan angir jeg en medsøker?

Det er ikke mye annerledes å søke om kredittkort med medsøker enn det er å søke uten. Du finner som vanlig det selskapet, du vil søke hos ved å sammenligne dine forskjellige muligheter. Søknaden sender du inn direkte på nettsiden ved å fylle ut skjema. Her finner du ofte en boks, der du kan velge å søke med medsøker. Det er litt forskjellig, når du finner denne valgmuligheten, men den kommer frem i løpet av den vanlige søknadsprosessen.

Det krever altså ikke noe ekstra å søke om kredittkort med medsøker. Hele prosessen fungerer på samme måte. Du må bare fylle ut informasjon for begge slik at selskapet kan foreta en samlet vurdering og gi et tilbud basert på den kombinerte inntekten.

Det er ikke alltid du ønsker å bestille visa-kort med noe. Vi har derfor laget en tilsvarende del med faget kredittkort uten. Her kan du for eksempel les mer om mulighetene for å finne kredittkort uten fast arbeid eller uten en årlig avgift.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.