Shell Mastercard test

Med et Shell Mastercard får du en rekke fordeler og kan spare penger på en rekke produkter. Her introduserer vi deg for kredittkortet fra Shell og forklarer, hva du kan få ut av kortet. Du kan også høre mer om, hva andre har sagt om Shell Mastercard.

Verdt å vite om Shell kredittkort

Du kan få ditt Shell Mastercard fra Ikano Bank. Kortet er tenkt som en kombinasjon mellom et kredittkort og et bonuskort. Med kortet får du rabatt på forskjellige produkter, og fokus ligger på å redusere dine bensin- og dieselutgifter.

Samtidig kan du bruke det som helt vanlig Mastercard, som er et kort, som aksepteres i mange millioner butikker, minibanker og nettbutikker over hele verden.

Shell Mastercard fordeler

Med et Shell Mastercard får du som kunde en rekke forskjellige fordeler:

  • Kjøp i hele verden: muligheten til å handle på butikker og nettbutikker, betale på restauranter og hoteller og ta ut penger i minibanker over hele verden.
  • Kontanter, når du vil: Shell Mastercard kan brukes i over 1 million minibanker i hele verden, så du kan ta ut penger i forskjellige valuta, når du trenger det.
  • Inntil 75.000 kr i kreditt
  • Rentefri kreditt: du får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.
  • Varekjøp uten gebyr: ingen gebyr på noen varekjøp i Norge eller utlandet.
  • Ingen årlig avgift: du betaler ingen årsavgift og ingen etableringsgebyr på ditt Shell MasterCard.
  • 40 øre bonus for hver liter drivstoff: når du fyller bensin eller diesel på norske Shell, da får du bonus på ditt kjøp. Slik kan du spare mye penger på drivstoff til bilen.
  • Bonus på alle kjøp: på alle andre kjøp får du 1% i bonus.

Kortet fungerer altså som sagt både som helt vanlig Mastercard til å betale på butikker og på nett, men kan samtidig spare deg penger på både drivstoff og andre varekjøp. Er du fast kunde hos Shell, da kan du spesielt spare mye penger på å velge denne løsningen fremfor andre kredittkort.

Relatert: Anmeldelse av Santander Red kortet 

Shell Mastercard erfaringer

Betalingskortet får en veldig fin vurdering på diverse sider, som sammenligner kredittkort. Her får de mye ros for å tilby stor bonus på drivstoff samt gode rabattavtaler for andre varekjøp. Samtidig har kortet en høy kredittramme og lavegebyrer. Til gjengjeld må du som kunde være oppmerksom på, at gebyrene for kontantuttak er forholdsvis høye. Så hever du ofte penger fra minibank, da kan dette bli en dyr løsning for deg. Samtidig inkluderer kortet ingen reise- eller avbestillingsforsikring, som ellers ses hos en lang rekke andre betalingskort.

Hos Kredittesten.no får Shell Mastercard 4 ut av 6 poeng, som er en god anmeldelse. Siden fokuserer man også på muligheten til å bruke kortet til lån. Her legger de vekt på, at du får hele 50 dager, før du skal betale renter på kjøpet. 50 dagers rentefri kreditt er lang tid og en veldig god løsning for deg, som bare trenger litt ekstra penger i 1-2 måneder. Trenger du derimot lån over lenger tid, da kan renten bli ganske høy, så dette må du være oppmerksom på.

Shell Mastercard er altså et betalingskort, som gir deg mange fordeler som kunde. Kjører du mye bil, da kan du spesielt nyte godt av rabatten på drivstoff på alle Shell i Norge. I tillegg får du poeng fra alle andre varekjøp som Trumf-bonus, som du kan velge å ta ut i kontanter. Du har mulighet til å få en høy kredittramme og en lang rentefri periode på beløpet.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.