Kjøp kjøkken med kredittkort

Kredittkort til kjøkken

Drømmer du om et nytt kjøkken, da vil du helt sikkert også gjerne spare litt penger på det. Det er en dyr investering, men det kan gi boligen mye mer verdi og samtidig bli en stor glede for deg i hverdagen. Du kan spare penger på prosjektet ved å kjøpe kjøkken med kredittkort.

Vi gir deg en oversikt over kredittkort, som kan gi deg rabatter på ditt nye kjøkken. På den måten kan du se dine muligheter.

Oversikt: Kredittkort til kjøkken

Ved å kjøpe kjøkken med kredittkort får du en lang rekke fordeler. Men det gjelder om å velge det riktige betalingskortet for deg. Du må velge ett, som passer til dine ønsker og behov. Det kan være vanskelig og tidskrevende å sammenligne de forskjellige muligheter på markedet. Det finnes mange mulige selskaper, og alle kan tilby sine egne fordeler og bonusordninger.

Vi hjelper deg med å sammenligne de forskjellige selskapene og gir deg bedre oversikt. På forsiden finner du en oversikt over selskaper, som kan hjelpe deg med å spare penger på ditt nye kjøkken. Bruk den til å finne det betalingskortet, du skal bruke.

Gå til oversikten og finn kredittkort til kjøkken

 

Fordeler med å kjøpe kjøkken med kredittkort

Du kan bruke ditt kredittkort som et billig lån til ditt nye byggeprosjekt. Med mange kredittkort får du nemlig betalingsfri dager på alle dine kjøp. Det betyr, at pengene først blir tatt fra kontoen din etter 30, 45 eller 60 dager (perioden avhenger av kortet). På den måten svarer det til, at du tar opp et rentefritt lån. Det er en stor fordel, når du skal kjøpe kjøkken med kredittkort, fordi du ikke må betale alle utgiftene her og nå.

Veldig mange kredittkort tilbyr også gode rabattordninger på en lang rekke forskjellige butikker, tjenester og nettbutikker. Finner du en som har en avtale med en kjøkkenforhandler, da kan du spare mange prosenter på ditt prosjekt. Ellers har mange selskaper den løsningen, at du får rabatt på alle varekjøp, eller CashBack. Det betyr, at du kan spare for eksempel 2% på alle dine varekjøp, der du bruker ditt kredittkort. Selvom det ikke høres ut som mye, så kan det likevel bety noe i budsjettet, når du begynner på et stort prosjekt som et kjøkken.

Innhent alltid flere tilbud på kjøkken prosjekt – og spar penger

Før du velger ditt kjøkken, bør du kontakte flere forhandlere og sammenligne dine muligheter. Det finnes nemlig masse selskaper i Norge, som kan hjelpe deg – og du kan spare mye penger på å velge den riktige. En lavere pris betyr ikke nødvendigvis dårligere kvalitet eller service. Men du må selvfølgelig sammenligne andre faktorer enn prisen, når du skal velge.

Du bør alltid kontakte forhandleren for å få et tilbud på ditt prosjekt. De fleste forhandlere tilbyr å ta en uforpliktende snakk med deg om dine ønsker og gi et samlet tilbud. Og ofte kan du få en veldig god pris på denne måten. Så kontakt et par interessante selskaper, som kan gi deg ditt drømme kjøkken, og finn den billigste prisen. Husk å bruke ditt kredittkort til kjøpet for å utnytte de mange fordeler, som finnes.

Relaterte sider:

Kredittkort til tannlege

Kredittkort til Macbook