Kjøp kjøkken med kredittkort

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Drømmer du om et nytt kjøkken, da vil du helt sikkert også gjerne spare litt penger på det. Det er en dyr investering, men det kan gi boligen mye mer verdi og samtidig bli en stor glede for deg i hverdagen. Du kan finansiere prosjektet ved å kjøpe kjøkken med kredittkort.

Vi gir deg en oversikt over kredittkort, som kan gi deg rabatter og være med til å finansiere ditt nye kjøkken.

Oversikt: Kredittkort til kjøkken

Ved å kjøpe kjøkken med kredittkort får du en lang rekke fordeler. Men det gjelder om å velge det riktige betalingskortet for deg. Du må velge ett, som passer til dine ønsker og behov. Det finnes mange mulige selskaper, og alle kan tilby sine egne fordeler og bonusordninger.

 

Vi hjelper deg med å sammenligne de forskjellige selskapene og gir deg bedre oversikt. Du kan bruke et betalingskort til mange forskjellige formål, nytt kjøkken, Macbook, tannlege etc.

Den store fordelen er at du bare må betale renter når du bruker pengene, i motsetning til et lån der du betaler renter på hele lånebeløpet fra første dag. På vår første side og nettsted generelt, kan du alltid finne informasjon om hver leverandør, samt hvordan du velger det beste kredittkortet.

Fordeler med å kjøpe kjøkken med kredittkort

Du kan bruke ditt kredittkort som et billig lån til ditt nye byggeprosjekt. Med mange kredittkort får du nemlig betalingsfri dager på alle dine kjøp. Det betyr, at pengene først blir tatt fra kontoen din etter 30, 45 eller 60 dager (perioden avhenger av kortet). På den måten svarer det til, at du tar opp et rentefritt lån. Det er en stor fordel, når du skal kjøpe kjøkken med kredittkort, fordi du ikke må betale alle utgiftene her og nå.

Veldig mange kredittkort tilbyr også gode rabattordninger på en lang rekke forskjellige butikker, tjenester og nettbutikker. Finner du en som har en avtale med en kjøkkenforhandler, da kan du spare mange prosenter på ditt prosjekt.

Ellers har mange selskaper den løsningen, at du får rabatt på alle varekjøp, eller CashBack. Det betyr, at du kan spare for eksempel 2% på alle dine varekjøp, der du bruker ditt kredittkort. Selvom det ikke høres ut som mye, så kan det likevel bety noe i budsjettet, når du begynner på et stort prosjekt som et kjøkken.

Innhent alltid flere tilbud på kjøkken prosjekt – og spar penger

Før du velger ditt kjøkken, bør du kontakte flere forhandlere og sammenligne dine muligheter. Det finnes nemlig masse selskaper i Norge, som kan hjelpe deg – og du kan spare mye penger på å velge den riktige. En lavere pris betyr ikke nødvendigvis dårligere kvalitet eller service. Men du må selvfølgelig sammenligne andre faktorer enn prisen, når du skal velge.

Du bør alltid kontakte forhandleren for å få et tilbud på ditt prosjekt. De fleste forhandlere tilbyr å ta en uforpliktende snakk med deg om dine ønsker og gi et samlet tilbud. Og ofte kan du få en veldig god pris på denne måten. Så kontakt et par interessante selskaper, som kan gi deg ditt drømme kjøkken, og finn den billigste prisen. Husk å bruke ditt kredittkort til kjøpet for å utnytte de mange fordeler, som finnes.

Relaterte sider:

Kredittkort til tannlege

Kredittkort til Macbook

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]