Kredittkort uten fast jobb og inntekt

Tidligere var det svært strenge krav som måtte imøtekommes når man søkte om et kredittkort. Nå har det blitt betraktelig enklere ettersom selskapene har innsett at det er fullt mulig å ha en god økonomi selv om man ikke har fast arbeid eller lik inntekt hver måned.

Beste kredittkort uten fast inntekt

Sammenlign de forskjellige selskapenes renter og fordeler, så du finner kredittkortet som passer best for deg.

Det vil lønne seg for deg å vurdere eget behov opp mot sammeligningen man gjør, selv om det er viktig med en lavt effektivt rente er det faktisk enda mere penger å spare ved å bruke kredittkortet riktig ved å benytte seg av alle rabattavtaler og andre inkluderte goder som for eksempel gratis reiseforsikring.

Det bedste kredittkortet er individuellt

Hva som er det beste kredittkortet er individuellt for hver enkelt. Man må se på sitt eget behov og det mange ikke tenker på eller er klar over er at man kan spare store penger sålenge man bruker et kredittkort korrekt.

Med meget gode drivstoffavtaler for eksempel kan man spare penger dersom man kjører mye og derfor bruker mye drivstof hver måned dersom man bruker kredittkortet istedet for kontanter eller ditt vanlige bankkort.

Mange som er uten fast inntekt jobber som vikarer eller freelancere på oppdragsbasis og da kan lønne seg å bruke kredittkortet og maksimere rabattavtaler og så videre og når man så får betalt for utført oppdrag betaler man brukt kreditt og har dermed spart penger.

Jobb og inntekt er ikke alltid påkrevet

Som allerede nevnt over så har selskapene innsett at arbeids og inntektsituasjonen er svært forskjellige idag i forhold til for bare noen få år siden. Det er nå svært mange som arbeider for eksempel online som freelancere og derfor har mange oppdragsgivere som betaler for utførte oppdrag gjennom online tjenester, deretter overfører de midlene til sin bankkonto.

Når man jobber på denne måten har man jo ingen fast jobb eller inntekt men kan fremdeles tjene godt med penger og ha en stabil og god økonomi, dette har kortselskapene også forstått og derfor er det ikke alltid påkrevet at man har jobb og inntekt.

Man må derimot gjennomgå en kredittsjekk for å få en vurdering av din kredittverdighet og ut ifra scoringen på denne blir det besluttet om man kan få et kredittkort eller ei, eventuellt hvilken beløpsgrense man vil kunne ha tilgjengelig i kortet. En slik scoring av din kredittverdighet foretas av et eksternt firma som ser på dine økonomiske opplysninger som betalingsanmerkninger, dine siste ligningsoppgaver, næringsinteresser og andre økonomiske forhold.

De kommer frem til en poengscoring som de sender tilbake til kortselskapet som bruker denne i sin vurdering av søknaden. Har man for eksempel betalingsanmerkninger vil man score svært lavt og i motsatte tilfeller har man lite gjeld og kan vise til god økonomi vil man score høyt og det vil være attraktivt å ha deg som kunde.

Se selskapenes krav i oversikten

I tillegg til å se alle vilkår og betingelser til de forskjellige selskapene i oversikten over så ser man også de forskjellige selskapenes krav til deg som kunde. Alle selskapene har noe forskjellige krav så før man søker er det greit å sette seg inn i disse slik at man er sikker på at man ikke sender unødvendige søknader.

Det er gratis å søke om kredittkort men ser man at ikke oppfyller et absolutt krav fra kredittkortselskapets side så er det heller ikke noe man trenger å bruke tid på. Det er bedre å fokusere på de selskapene man ser at man oppfyller deres krav.

På den måten søker man til flere selskap så vil man kunne velge blant flere positive svar og man kan da velge det kredittkortet med aller best vilkår, lav effektiv rente og med bonusordninger eller goder inkludert i kredittkortet som er riktigst for deg.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.