Kredittkort med flybonus

Instabank tror på å utfordre etablerte normer og finne nye smartere måter å gjøre ting på.

9.8

Med Ferratums fleksible lånemuligheter gjennom deres "Fleksikreditt" - som gir deg en pengebuffer som du kan bruke ved behov - har de blitt et populært valg for mange som trenger økonomisk støtte på kort varsel.

9.5

uScore gir deg muligheten for å selv sjekke kredittscoren din og samtidig få forklart hvorfor den er så viktig for økonomien din.

9.5

Reiser du mye i forbindelse med jobben, eller flyr du har ofte på ferie? Da kan du med fordel velge et kredittkort med flybonus og spare mye penger på denne måten. Det finnes en rekke forskjellige banker, som tilbyr kredittkort med flybonus i Norge. Her gir vi deg et overblikk over de forskjellige muligheter på markedet og forklarer deg mer om fordelene ved å velge et slik kort.

De beste fly kredittkort

Her på siden kan du få et overblikk over, hvor du kan få et kredittkort med flybonus. Det er langt fra alle selskaper, som tilbyr denne løsningen, så det er ikke noe, som automatisk følger med et norsk betalingskort. Dog er det et tilbud, som har blitt veldig populært over tiden. Så vil du ha flybonus på ditt kredittkort, da kan du uten tvil finne en løsning, som passer for deg.

Du kan enten få flybonus ved å få direkte rabatt på dine flyreiser, rabatt via cashback eller gjennom bonus på de tingene, du kjøper med kredittkortet. Ofte får du rabatt ved, at du tjener opp poeng ved å kjøpe tjenester hos flyselskapet, og disse poeng kan du da bruke ved fremtidige reiser.

Fordeler ved kredittkort med flybonus

Kredittkort med flybonusReiser du mye, da kan du komme til å spare mye penger med et kredittkort med flybonus. For eksempel kan du med Bank Norwegian få hele 20% CashPoints på billettprisen på Flex-billetter. Ved LowFare-billetter får du 5%, og på alle andre kjøp med kortet får du 1% CashPoints.

Disse poeng kan du da bruke til å betale senere flyreiser hos Norwegian. Den største fordelen får du selvfølgelig, dersom du reiser ofte med ett flyselskap, siden du bare kan bruke pengene der. Men reiser du ofte med samme selskap, da kan du virkelig spare mye penger med denne bonusløsning.

På samme måte får du poeng, når du handler med kortet. Disse poeng bruker du til å betale for tjenester hos flyselskapet. Samtidig kan du få avbestillings- og reiseforsikring med i kjøpet, når du betaler for reisen med ditt kort. Dette er en veldig populær løsning for mange kunder.

Sjekk også: Oversikt med reise kredittkort i Norge

Med andre betalingskort får du en generell rabatt på mange kjøp. Det kan være på klær, reiser, elektronikk og mye annet. Derfor får du altså også rabatt hos noen fly- og reiseselskaper. Dette er en mindre spesifikk løsning enn de andre, men du kan fortsatt komme til å spare mye penger med din rabattløsning. For eksempel tilbyr FlexiVisa, at du kan velge en bransje, du får 4% rabatt i. Det kan blant annet være flyreiser, klær eller sportsutstyr.

Med kredittkort med flybonus kan du altså spare veldig mye penger, hvis du bruker betalingskortet til å kjøpe tjenester hos samme flyselskap. Jo mer du reiser med samme selskap, jo større fordel vil du ha av denne løsningen.

Fly kredittkort – for deg, som reiser mye

Reiser du mye, enten med jobben eller i fritiden, da bør du undersøke dine muligheter for å få et kredittkort med flybonus. Bruk oversikten her på siden til å få et bra overblikk, eller les mer hos de enkelte selskaper. Du kan lett regne ut, hvor mye penger du kan komme til å spare over et år med en bonusløsning på flyreiser. Og så kan du få råd til masse andre ting!

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.