Kjøpe motorsykkel med kredittkort

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Med et kredittkort kan du finansiere presis det kjøpet, du vil. Du kan nemlig låne penger direkte på kortet helt uten å betale renter i en periode. Slik kan du få råd til å kjøpe motorsykkel med kredittkort og få den maskinen, du alltid har drømt om.

Vi hjelper deg til å finne det selskapet, som kan gi deg det beste kortet for deg. Få oversikt over dine muligheter og sammenlign kredittkort med vår hjelp.

Finansiering av motorsykkel med kredittkort

En av fordelene med et kredittkort er, at du ikke betaler pengene her og nå. Du får en betalingsfri periode, som vil si, at pengene først blir tatt ut fra konto en periode etter selve kjøpet. Perioden avhenger av selskapet men vil vanligvis være 30 eller 45 dager. Sammenlign selskaper og muligheter her:

Det kan være mange grunner til at du ønsker finansiering. Det kan være, at du trenger hjelp til å finansiere kjøpet. Eller kanskje du venter på å selge din gamle motorsykkel for å få penger på den? Da kan du kjøpe motorsykkel med kredittkort og vente med betalingen.

Du kan sammenligne dette med å ta opp et lån med kort nedbetalingstid. Men forskjellen er, at du ikke betaler renter i en periode på kredittkortet. Samtidig trenger du ikke sende inn en søknad hver gang, du skal kjøpe noe. Når du først har ditt betalingskort, så har du full frihet og fleksibilitet til å kjøpe det du vil.

Online muligheter

Det beste kredittkortet for deg avhenger av dine behov, ditt forbruk og ditt budsjett. For å finne det selskapet, som passer deg best, må du sammenligne de forskjellige muligheter. Du kan velge å fokusere på rabatter, CashBack, poeng, rente, betalingsfri periode eller en kombinasjon av alle. Men uansett hva du ser etter, så kan vi hjelpe deg. Vi har laget en oversikt på forsiden, som du kan bruke for å finne det beste kredittkort til motorsykkel.

Du må sikre deg, at selskapet både dekker dine behov, og at du kan møte søknadskriteriene. Kan du svare ja til begge, da kan du sende inn en søknad og få ditt kredittkort. Vi har funnet selskaper som er blant de beste. Slik kan du spare mest mulig penger, når du velger å kjøpe motorsykkel med kredittkort.

Se også vår test med 3 anbefalte kredittkort her.

Skal jeg velge ny eller brukt motorsykkel?

Det kan være vanskelig å velge riktig motorsykkel, spesielt hvis du ikke har erfaring med de. Men en mulighet er å velge en brukt modell for å spare penger. For selvom du kan spare penger på å kjøpe motorsykkel med kredittkort, så er det en ganske dyr investering. Markedet for brukte motorsykler er utrolig stort, og du kan finne masse bra tilbud på flotte modeller.

Bruk sider som Finn.no, private forhandlere eller motorsykkel forhandlere, for å se tilbud på brukte modeller. Du må alltid sjekke motorsyklen selv og sikre deg, at alt stemmer overens med beskrivelsen, før du kjøper. Sjekk antall kilometer, olje, skader osv. Det er muligens litt enklere og sikrere å velge en ny modell, men dette kommer du også til å betale for.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.