Kjøp sommerdekk og vinterdekk med kredittkort

Med det riktige kredittkortet kan du spare penger på en lang rekke forskjellige varekjøp. Du kan få gode bonusordninger og rabatter, og samtidig kan du ta opp helt rentefri lån.

Står du for eksempel og har behov for nye sommerdekk eller vinterdekk til bilen? Da kan du kjøpe dekk med kredittkort og få råd her og nå i steden for å vente.

Vi hjelper deg til å finne det beste betalingskortet for deg og din situation.

Her kan du sammenligne kredittkort online:

Trenger du penger til nye dekk?

Nye dekk kan lett koste et par tusen kroner. Så hva gjør du, hvis du må skifte her og nå, men ikke har råd? Det kan være farlig å vente – både for deg selv og andre trafikanter. Nedslitte dekk uten nok dybde gir nemlig dårligere veigreb, lenger bremselengde og mindre kontroll på veien. Det kan ha store konsekvenser, så det er viktig å skifte i tide.

Med et kredittkort har du muligheten for å bruke penger, som du egentlig ikke har på konto enda. Du kan nemlig få en betalingsfri periode, slik at pengene først blir tatt ut fra kortet senere enn selve betalingen skjer. Denne perioden kan for eksempel være på 30, 45 eller 60 dager og avhenger av selskapet. I denne perioden betaler du selvfølgelig ikke renter, og derfor kan det ses som et helt rentefritt lån. Du må bare sikre deg, at du har pengene på konto, når perioden er slutt – ellers må du betale renter.

Du kan med fordel sjekke leverandører som tilbyr kort med bensinrabatt, hvis du kjører veldig. Klikk på knappen for å komme til oversikten:

Derfor kan du kjøpe dekk med kredittkort uten egentlig å ha pengene på konto her. Er det for eksempel på slutten på måneden, da kan du kjøpe med god samvittighet og først betale, når du igjen har penger.

Kredittkortet kan finansiere dit dekk kjøp

Du kan kjøpe dekk med kredittkort presis som du kan kjøpe alle andre ting. Det finnes nemlig ingen begrensninger for, hva du kan finansiere med ditt kredittkort. De fleste selskaper gir deg kort, som kan brukes på stort sett alle butikker og nettbutikker. Det gir deg stor frihet og fleksibilitet til å bruke pengene på presis det, du vil. Med det helt riktige kortet kan du tilmed spare penger på de varekjøp, du foretar ofte.

Mange selskaper tilbyr nemlig fast rabatt på alle varekjøp og gir deg spesielle rabatter eller poeng hos spesifikke butikker. På den måten kan du spare mye penger på for eksempel nye dekk, bensin til bilen eller noe helt annet. Undersøk markedet og finn det kredittkortet, som passer best til deg og ditt forbruk.

Søk og sammenlign kortselskaper med oss

Markedet for betalingskort er utrolig stort, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene. Vi hjelper deg med å få raskt og enkelt oversikt over dine muligheter. Her på siden finner du nemlig lister over de beste kredittkort på markedet, og du kan finne kort, som egner seg til spesifikke situasjoner.

Bruk våre oversikter før du velger å kjøpe dekk med kredittkort slik at du sikrer deg det beste kortet til den situasjonen. Det gjør vanligvis ingen forskjell, om du ønsker å bruke kredittkort for å finansiere kjøp av motorsykkel, ny computer, vinterdekk eller betale tannlegeregningen.

Du kan sammenligne kortselskapene på forskjellige områder som betalingsfri periode, CashBack, rabatter, rente osv. Alt dette finner du i våre oversikter slik at du ikke skal bruke tid og energi på det selv. Kom i gang med å finn ditt selskap, send inn en søknad og bli klar for å kjøpe dekk med kredittkort.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.