Ikano Visa kredittkort anmeldelse

Ikano Bank tilbyr også kredittkort i tillegg til deres andre banktjenester. Men hva får du egentlig med et Ikano Visa i forhold til andre kredittkort på markedet? Her gir vi deg oversikt over fordeler og muligheter med et kredittkort fra Ikano Bank.

Da kan du lettere sammenligne kortet med andre betalingskort, og du kan bli klokere på, om det er det riktige valget for deg. Vi gir deg selvfølgelig også svar på, hva andre har sagt om Ikano Bank kredittkort.

Ikano Visa test – verdt å vite

Ikano har forsøkt å skape et kredittkort, som kombinerer vanlige kredittkort med fordelsprogrammer og lang betalingsutsettelse. Med et Ikano Visa kan du nyte godt av de følgende fordeler:

  • Du betaler 0 kr i etableringsgebyr og 0 kr i årsavgift
  • Du får opptil 100.00 kr i kreditt
  • Rentefri periode på 50 dager
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • Fast rabatt på bensinstasjoner, matvarer, Shell-stasjoner og leiebiler

Du kan selvfølgelig også bruke kortet som vanlig kredittkort på butikker, restauranter og hoteller over hele verden. I tillegg kan du ta ut penger i minibank og bank i både inn- og utland. Du får trygg og sikker betaling, uansett om du befinner deg i Norge eller om du er i et annet land.

Ikano Visa rabatter

Med Ikano Visa får du et fordelsprogram, som kan inndeles i tre forskjellige deler: faste rabatter, månedsrabatter og egen fordelsportal. De faste rabatter gjelder en lang rekke forskjellige butikker og varekjøp:

  • 1% rabtt på bensinstasjoner
  • 1% rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2% rabatt på alle Shell stasjoner i hele Norge
  • 10% på leiebil fra Rentalcars.com

Du trenger ikke selv spørre om rabatten. Det skjer helt automatisk, når du betaler med ditt Ikano Visa kort.

Med månedsrabatten får du rabatt i én bestemt bransje hver måned. Det gjelder samtlige brukersteder i både Norge og utlandet. Det kan blant annet være produkter og tjenester innen helse og velvære, mat og dagligvarer, elektronikk, biler og mye mer.

Til slutt får du tilgang til din helt egen fordelsportal, der du finner gode tilbud og rabatter i en rekke forskjellige kategorier. Tilbudene kommer som tillegg til alle de andre fordeler, du allerede har. Her kan du også velge mellom masse forskjellige bransjer og kategorier, så du kan tilpasse det til dine behov.

Søk om kredittkort med Ikano Visa

Annonse

Ikano Visa erfaringer

Med sine månedsrabatter er Ikano Visa kåret som testvinner i kategorien ‘Månedsrabatter’ hos Kredittkorttesten.no. På samme siden får de en plassering som nummer 2 i både ‘Beste Visa’, ‘Kredittkort med CashBack’ og ‘Kort med beste rente’. Alt i alt får de hele 4 av 6 poeng, og mottar bare kritikk for den begrensede rabatten (maksimalt 5000 kr i året) og begrenset maksimalt beløp for transaksjoner.

Kredittesten.no sier seg enig og gir et ekstra poeng, så Ikano Visa kommer opp på 5/6 poeng. De får mye ros for å være gebyrfri (0 kr i årsgebyr og etableringsgebyr) og for å ha veldig gode rabattordninger. Til gjengjeld nevnes det som ulempe, at gebyret for kontantuttak er ganske høyt. Har du ikke planer om å ta ut kontanter i bank eller minibank veldig ofte, da er dette ikke noen stor ulempe.

Ikano Visa klarer seg altså utrolig godt og får veldig gode vurderinger og anmeldelser. På den norske Trustpilot får ikanobank.dk samtidig 7,7/10 stjerner, som er en veldig god vurdering. Dette tyder på høy kundetilfredshet, god service og høy brukervennlighet på diverse tjenester. Som kunde hos Ikano Bank kan du altså føle deg trygg, når du betaler i inn- og utland, og når du bruker bankens forskjellige tjenester.

Er du interessert i et Ikano Visa kredittkort, da kan du besøke siden og sende inn en søknad i dag. Her kan du også les mer om, hva som kreves av deg, før du kan bli godkjent til et kredittkort hos Ikano Bank.

Les andre anmeldelser: Re:member kredittkort anmeldelse og Bank Norwegian kredittkort anmeldelse

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.