Komplett Bank kredittkort anmeldelse

Instabank tror på å utfordre etablerte normer og finne nye smartere måter å gjøre ting på.

9.8

Med Ferratums fleksible lånemuligheter gjennom deres "Fleksikreditt" - som gir deg en pengebuffer som du kan bruke ved behov - har de blitt et populært valg for mange som trenger økonomisk støtte på kort varsel.

9.5

uScore gir deg muligheten for å selv sjekke kredittscoren din og samtidig få forklart hvorfor den er så viktig for økonomien din.

9.5

Det finnes mange selskaper på markedet, som tilbyr kredittkort til private. En av disse er Komplett Bank. Her får du oversikt over fordeler og muligheter med et Komplett Bank kredittkort, slik at du enklere kan sammenligne kortet med andre.

Samtidig får du et overblikk over, hvilken vurdering kredittkortet har fått av andre. På den måten sparer du tid og energi, når du skal velge ditt nye kredittkort.

Test av Komplett Bank kredittkort

Hos Komplett Bank kan du få et gebyrfritt MasterCard helt uten årsavgift. Med kortet får du muligheten til trygg betaling på butikker, restauranter og hoteller over hele verden. Du kan selvfølgelig også ta ut penger i minibanker i inn- og utland – helt gebyrfritt – , slik at du alltid har kontanter på deg. Med et Komplett Bank kredittkort får du dessuten følgende fordeler:

  • Kredittgrense på opptil 100.000 kr
  • Inntil 50 dagers rentefri kreditt
  • Mulighet for betalingsutsettelse i opptil 9 måneder
  • Inkluderte forsikringer
  • Rabatt- og bonusordninger

Med kredittkortet får du en unik pakke med en rekke forskjellige forsikringer inkludert. De inkluderte forsikringer er en reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring, ID-tyveriforsikring og mulighet til tilvalg av betalingsforsikring. Med disse får du sikker og trygg betaling på dine varekjøp på butikker og nettbutikker, og du kan ta tryggheten med deg, når du reiser.

Rabattordninger

Komplett Bank har en fordelaktig ordning, som gir kundene muligheten til å få bonus på en lang rekke forskjellige varekjøp. Helt spesifikt får du følgende rabattordning:

  • 3% bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no
  • 2% bonus på kjøp av varer på nettbutikker
  • 1% bonus på alle øvrige varekjøp

Det betyr, at du kan spare penger på en lang rekke forskjellige produkter og tjenester. Maksimalt kan du opptjene 500 bonuspoeng per måned og 2000 poeng per år. Dette tilsvarer en verdi på 4000 kr i året ved uttak av bonus.

Komplett Bank kredittkort erfaringer

Hos Dinero.no får Komplett Bank kredittkort 4 av 6 stjerner, og Kredittkorttesten.no sier seg enig i denne vuderingen. Begge sider fremhever fordeler som inkluderte forsikringer, gebyrfri kontantuttak og fordelaktig rabattordning. Kredittkortlisten.no gir til gjengjeld kortet hele seks poeng ut av seks på grunn av bonusordningen, kredittrammen og 50 dagers rentefri kreditt.

Alt i alt får kredittkortet altså utrolig gode vurderinger og anmeldelser av kunder og portaler. Ulempen ved kortet er, at renten er litt høyere enn de beste konkurrenter. Dette har dog ingen betydning, dersom du betaler innen de 50 dager.

Samtidig kan du hos noen selskaper får enda bedre rabatter på nettbutikker og fysiske butikker. Her er det dog ikke sikkert, at du for eksempel får inkluderte forsikringer. Det er altså en vurderingssak for deg å finne ut, hva som er viktigst for deg. Les gjerne de andre anmeldelser her på siden for å sammenligne Komplett Bank kredittkort med andre muligheter på markedet.

Søknadskriterier

Vil du søke om et Komplett Bank kredittkort, da kan du sende inn en søknad på hjemmesiden. For å søke må du oppfylle noen få søknadskriterier:

– Du må ha fylt 20 år

– Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

– Du må være norsk statsborger

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.