Anmeldelser af kredittkort tilbydere

Instabank tror på å utfordre etablerte normer og finne nye smartere måter å gjøre ting på.

9.8

uScore gir deg muligheten for å selv sjekke kredittscoren din og samtidig få forklart hvorfor den er så viktig for økonomien din.

9.5

Med Ferratums fleksible lånemuligheter gjennom deres "Fleksikreditt" - som gir deg en pengebuffer som du kan bruke ved behov - har de blitt et populært valg for mange som trenger økonomisk støtte på kort varsel.

9.5

Vi har laget anmeldelser av de forskjellige tilbydere hvor du kan få et godt innblikk i hva de kan tilby, relevante forhold og erfaringer. Se våre anmeldelser av de forskjellige kredittkortene og selskapene på markedet i Norge nedenfor.

Det er selvfølgelig viktig at du er fokusert på renter og kostnader, men når du sammenligner kredittkort er det også en god ide å se på fordelene. Det er ganske forskjellig hvilke fordeler og muligheter som er inkludert, men det kan ha betydelig innvirkning på den beste løsningen for deg.

Kjører du kanskje mye, reiser du mye eller vil du ha rabatter når du handler på bestemte steder. Du har alltid muligheten til å sammenligne de forskjellige leverandørene gjennom forsiden, og ellers kan du lese anmeldelser ved å klikke på disse sidene.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.