Kredittkort med kredittsjekk

I Norge idag er det nærmest standard at så fort det kommer inn en søknad om et kredittkort blir det automatisk oversendt en forespørsel til et eksternt selskap for å foreta en kredittvurdering av personen som søker.

Bestill kredittkort med kredittvurdering

I normale tilfeller så fort man har klikket på send inn på online søknadsskjemaet til et selskap så blir det også opplysningene videresendt for kredittvurdering. Sammenlign kredittbeløp, renter og fordeler her:

Deretter foretar kortselskapet en egenvurdering hvor de ser på din verdighet versus ønsket beløp og kommer således frem til om de innvilger deg et kort eller ei. I enkelte tilfeller kan det være de nedjusterer beløpet dersom de mener det er for høyt.

Det er en jungel av tilbydere av kredittkort nå og vi har samlet mange svært gode alternativer her som har vist over tid at de er seriøse aktører i bransjen som gir sine kunder kort med lav effektivt rente og mange gode fordeler inkludert i kortene som for eksempel drivstoffrabatter, rabatter på andre varer og tjenester og fordeler som eksempelvis gratis reiseforsikring. Når man skal velge kort er det viktig å se på en helhetsvurdering av kortet slik at man får det som passer ens bruk aller best.

Hva er en kredittvurdering?

Det er en vurdering av deg basert på din økonomiske informasjon som gir selskapet som foretar vurderingen av deg en scoring, eller et tall på en skala som de deretter gir videre til selskapet som har bedt om at sjekken blir utført. Scoringen blir laget ut ifra informasjon om dine næringsinteresser, tidligere ligningsoppgjør, informasjon om annen gjeld/frivillige pantsettelser og sist men ikke minst hvorvidt man har noen betalingsanmerkninger registrert på seg.

Alt dette gir deg en scoring eller rating hvor det eksterne selskapet kommer med deres vurdering av din tilbakebetalingsevne. Har man for eksempel betalingsanmerkning så vil dette resultere i en lav scoring og kortselskapet vil få beskjed om at her er det allerede en betalingsanmerkning og at kredittverdigheten er lav.

Hva skal jeg presentere?

I mange tilfeller holder det å kun oppgi sitt personnummer, dersom kortselskapet ikke er fornøyd med dette for eksempel fordi man har ufullstendige opplysninger under sjekken så kan det være man må fremvise lønnslipper og eller årsoppgaver.

Når man søker om et kort eller lån spesielt om beløpet er høyt kan denne tilleggsinformasjonen være lurt å ha lett tilgjenglig slik at det kan gå raskt dersom det blir forespurt.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.