Kredittkort uten årsavgift og etableringsomkostnader

Med stor markedskonkurranse og stadig bedre vilkår som tilbys kredittkortkunder er det mange som nå har tilgjengelig kort uten årsavgift eller etableringskostnader. Skal man for eksempel bruke kortet som en sikkerhetsbuffer dersom det skulle dukke opp uforutsette utgifter eller liknenede så er dette en meget god løsning for deg.

Oversikt: Beste kredittkort uten årsavgift

I tillegg til de som ønsker å bruke et kredittkort kun som sikkerhet i bakhånd er det også et godt alternativ for andre. Idag har de fleste kort tilknyttet flere rabattavtaler eller andre goder som gratis reiseforsikring til kortet, så dersom man skal ut å reise vil det ofte lønne seg å benytte kortet på reisen.

I oversikten du ser her finner du håndplukkede kortselskaper som tilbyr kort uten årsavgift. Bruk oversikten til å finne de kortselskapene som passer ditt bruk best og samtidig gir deg lavest effektiv rente på kreditten du bruker.

 

Kredittkort uten årsavgiftHva som er det beste kortet vil nesten forandre seg fra kunde til kunde. Alle bruker kort på forskjellig måte og har forskjellig behov.

Derfor når man skal finne det beste kortet uten årsavgift så sett deg ned og sett opp et budsjett og se hvilket kredittkort som gir deg mest tilbake i form av rabatter på varer, tjenester og andre goder og samtidig har lavest effektiv rente.

Fallgruver du burde få vite om

Selv om det faktisk kan spare deg for store summer er det også flere fallgruver man må være klar over. Kreditt er jo i utgangspunktet ofte penger man ikke har og man bør utvise forsiktighet når man handler med penger man ikke har. Det kan skje uforutsette ting som gjør at man ikke får betalt brukt kreditt ved forfall og når man ikke får betalt ved forfall har kredittkortgjeld ganske høy effektiv rente.

Spesielt om man har flere kredittkort er det lett å rett å slett bruke for mye, og starter man å betale et kort med et annet så havner man fort i en ond sirkel som kan være vanskelig å bryte ut av. Det skal ofte ikke så mye penger til før man starter og slite og da er det viktig å holde tunga rett i munnen og heller kommunisere med kortselskapet om en løsning fremfor å havne i tidligere nevnte onde sirkel.