Re:member kredittkort anmeldelse

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Re:member tilbyr sine kunder en rekke forskjellige banktjenester, inklusiv kredittkort. Deres kredittkort kombinerer vanlig betaling med forskjellige bonusordninger, slik at du kan spare penger på varekjøp og reiser. Her får du et overblikk over, hvilke fordeler og muligheter, du får som kunde med et Re:member kredittkort.

Vi hjelper deg også til å få et inntrykk av, hvilke erfaringer andre har med kortet. På den måten kan du enklere  avgjøre om kredittkort fra Re:member er den riktige løsningen for deg.

Re:member Gold – verdt å vite

Du kan med en gang se, om du egner deg til et Re:member kredittkort. Bak Re:member står EnterCard Norge AS, som har utviklet seg til ett av Norges største kortselskap.

Folkene bak kredittkortet har derfor mye erfaring på området, og det er en fordel for deg som kunde. Med en solid og sikker finansaktør bak kortet, kan du føle deg helt trygg med et Re:member kredittkort.

Re:member fordeler

– Kort uten årsgebyr

Med et kredittkort fra Re:member får du som kunde selvfølgelig en rekke forskjellige fordeler og muligheter. Disse har vi oppsummert her:

  • Ingen årsavgift på kortet
  • Inntil 45 dagers rentefri kreditt
  • Kredittgrense opp til 150.000 kr
  • Inkludert reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter hos en lang rekke forskjellige nettbutikker og spisesteder
  • Rabatter på reiser og hoteller
  • Trygg og sikker betaling i både inn- og utland

Du kan blant annet få rabatter hos populære nettsteder som Hotels.com, SAS, Nelly.com og mange flere. Rabattordningen inkluderer mange bransjer, både reiser, mote, hus og hage, helse, elektronikk og mye mer. Du har derfor rik mulighet for å få rabatt på nettopp de produktene, som du ofte kjøper. Samtidig slipper du å betale for ekstra reiseforsikring og avebestillingsforsikring, når du skal på ferie. Dette er nemlig inkludert, når du betaler med ditt Re:member kredittkort.

Se også: Beste reise kredittkort

Med 45 dagers rentefri kreditt og en kredittgrense opp til 150.000 kr kan du også bruke ditt kredittkort til mindre lån. Betaler du innen de 45 dager, da betaler du ingen renter på beløpet. Det er en stor fordel for deg, som bare trenger litt ekstra penger sist på måneden, eller når du får en uforutsett regning.

Kortet kan også brukes som helt vanlig kredittkort til betaling på en lang rekke forskjellige butikker, nettbutikker, hoteller, restauranter og mye mer i både Norge og andre land. I tillegg kan du ta ut penger i banken eller i minibank, både i innland og utland.

Re:member kredittkort erfaringer

Det står som nevnt noen erfarne og solide folk bak kredittkortet, så du kan som kunde føle deg helt trygg, når du bruker ditt Re:member kredittkort. I tillegg har kortet fått utrolig gode anmeldelser og vurderinger på diverse sider. Faktisk kårer Kredittkorttesten.no kortet til nummer 1 i en rekke forskjellige kategorier: Beste Mastercard, Beste kredittkort med CashBack og mange flere. De får hele 6 ut av 6 poeng og angis som brukernes favoritt. De fremhever fordeler som ingen årsgebyr eller etableringsgebyr, ubegrenset CashBack, en lang rekke rabatter samt høy brukervennlighet på nettbank og andre tjenester.

Sjekk også: Oversikt med kredittkort uten gebyr

Re:member kredittkort anbefales på det sterkeste av de forskjellige sider og portaler online – og vi er enige. Det tyder på gode vilkår og enestående gode rabattordninger. Kortet er valgt som brukernes favoritt, noe som viser, at det er en veldig høy kundetilfredshet. Så er du over 20 år og har over 150.000 kr i årsinntekt, da kan du sende inn din søknad på nettsiden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]