365Direkte Mastercard test

Instabank tror på å utfordre etablerte normer og finne nye smartere måter å gjøre ting på.

9.8

Med Ferratums fleksible lånemuligheter gjennom deres "Fleksikreditt" - som gir deg en pengebuffer som du kan bruke ved behov - har de blitt et populært valg for mange som trenger økonomisk støtte på kort varsel.

9.5

uScore gir deg muligheten for å selv sjekke kredittscoren din og samtidig få forklart hvorfor den er så viktig for økonomien din.

9.5

Det kan være vanskelig å velge det riktige kredittkortet, fordi det finnes en lang rekke forskjellige muligheter. Her på siden hjelper vi deg til å få overblikk over dine muligheter. Vi skaper et overblikk for deg, så du kan sammenligne de forskjellige banker og kort.

På den måten kan du velge det, som er best for deg. Her forteller vi deg om 365Direkte Mastercard fra Danske Bank. 365Direkte er både et kredittkort og et bonuskort på samme tid.

Test av 365Direkte Mastercard

365Direkte er både et bensinkort, et kredittkort, et rabattkort og en mulighet for lån. Kortet tilbys av Danske Bank, som er en stor og anerkjent bank med et stort kundesegment. De har hele 8,6 stjerner ut av 10 på Trustpilot, noe som tyder på stor kundetilfredshet og god service. Derfor kan du som kunde føle deg trygg, når du kjøper tjenester fra denne banken.

Her vil vi fokusere på deres 365Direkte Mastercard, og under kan du se alle fordelene med å velge det.

365 Mastercard fordeler

365Direkte er ikke bare et vanlig Mastercard. Som innehaver kan du få glede av en lang rekke forskjellige fordeler og muligheter:

  • 30 øre rabatt per liter drivstoff hos Esso
  • 3,65% cashback i alle klesbutikker, skobutikker og bensinstasjoner
  • Rabatt på reiseforsikring og strøm
  • Rabatt på leiebil, restauranter og diverse nettbutikker
  • Inntil 45 dagers rentefrihet
  • Tilgang til bonusprogrammet Danske Bank Reward
  • Kredittgrense opp til 50.000 kr

I tillegg kan du selvfølgelig betale med ditt 365Direkte Mastercard på en lang rekke butikker i både innland og utland. Du har mulighet for sikker betaling og kontantuttak over hele verden. Og så kan du selvfølgelig låne penger på ditt Mastercard til en forholdsvis lav effektiv rente.

365 Direkte Mastercard erfaringer

365Direkte Mastercard fra Danske Bank kan være stolt av, at det har blitt kåret til best i test hele 10 ganger siden 2007. Det er en stor tillitserklæring og ros fra folk, som virkelig har styr på kreditt- og betalingskort. Den eneste ulempe ved kortet, at det ikke er inkludert reiseforsikring. Dog er det verdt å bemerke, at du får rabatt på kjøp av dette.

Kredittkort-listen.no gir dem hele seks av seks poeng. De legger vekt på de veldig mange rabatter og fordeler, du får med kortet: Cashback, ekstra rabatt på drivstoff fra Esso, rabatt på leiebil og reiseforsikring, 10-20% rabatt på restauranter og mye mer.

365Direkte Mastercard får altså generelt veldig gode vurderinger og anmeldelser på nett. Kundetilfredsheten er høy, og ekspertene fremhever langt flere fordeler enn ulemper ved kortet. Vil du lese mer eller bestille ditt Mastercard, da kan du besøke bankens egen hjemmeside og sende inn en forespørsel.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.