Kredittkort med cashback

Med et kredittkort kan du betale på butikker, nettbutikker, restauranter, hoteller og mye mer over hele verden. Kortet har en viss kredittgrense, som tillater, at du kan ‘låne’ penger på ditt kort. Men ofte finnes det også en rekke andre fordeler med et kredittkort.

Mange selskaper tilbyr kredittkort med CashBack eller andre fordelaktige bonusordninger. På denne måten kan du spare mye penger i hverdagen hver gang du bruker ditt kredittkort. Les mer om kredittkort med CashBack her og bli klokere på, hva det egentlig er.

Kredittkort med cashback

En lang rekke selskaper og banker tilbyr kredittkort med CashBack. Det mest populære kredittkort med CashBack kommer fra Re:member, som gir rabatter på mer enn 200 nettbutikker og et stort utvalg av forskjellige restauranter. De har ubegrenset CashBack, som betyr, at det ikke finnes noen øvre grense for, hvor mye du kan spare på dine varekjøp.

Andre populære kort med CashBack er Ikano Bank Visa, MasterCard fra Komplett Bank og Visa kortet fra yA Bank. Undersøk gjerne de enkelte kredittkort for å se, hvor du kan få flest fordeler. Det beste valget avhenger nemlig av dine vaner og behov.

Se vår oversikt over kredittkort med gode fordeler her.

Former for cashback ved kredittkort

CashBack betyr, at du får penger tilbake, når du betaler med ditt kredittkort. Du får altså ikke direkte rabatt på ditt kjøp, men kredittselskapet tilbakefører etterfølgende en viss prosentdel av beløpet til deg. Det er altså banken og ikke forhandleren, som gir deg rabatten.

Du kan få CashBack på en lang rekke forskjellige produkter og tjenester. Det gjelder blant annet varekjøp på nett, når du kjøper klær, sko, reiser, elektronikk, møbler og mye annet. Det kan også være CashBack på drivstoff, sånn at du sparer penger på bensin eller diesel til bilen.

Dessuten er det populært å tilby det på restauranter og spisesteder, så du kan invitere venner eller familie ut på en billigere middag. Du trenger ikke å spørre om rabatten, når du har et kredittkort med CashBack. Pengene blir helt automatisk tilbakeført til deg av din bank.

Få penger tilbake, når du handler

CashBack skiller seg fra bonusordninger og poeng ved, at du får pengene direkte inn på kontoen. Du opptjener altså ikke poeng, som du etterfølgende kan bruke til noe annet.  I steden får du en rabatt på dine kjøp, og du kan bruke pengene på presis det, du vil. Med bonusordninger er det ofte begrenset, hva du kan bruke pengene til. For eksempel kan du opptjene poeng, når du kjøper en flyreise med kredittkortet. Etterfølgende kan du da bruke disse poeng til å få rabatt på din neste flyreise. Men med CashBack har du full frihet til å bruke pengene, som du vil.

Mange selskaper har en viss begrensning på, hvor mye penger du kan få tilbake over ett år. Men noen selskaper, som for eksempel Re:member, tilbyr altså ubegrenset CashBack. Uansett hva selskapet tilbyr, så kan du spare mye penger på å få penger tilbake på varekjøp, reiser, restauranter og mye mer.

Undersøk markedet for å se, hvilke kredittkort med CashBack, som finnes. Du kan helt sikkert finne et kredittkort, som egner seg perfekt til dine behov, slik at du kan spare mye penger hvert år. Husk, at du alltid kan søke helt gratis og uforpliktende om kredittkort.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.