Beste bensinkort 2021

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Et bensinkort kan spare deg for mye penger, spesielt hvis du bruker bilen din ofte og derfor anvender mye drivstoff. Men hvor får du egentlig det beste bensinkortet i Norge, og hvilke vilkår og fordeler gir det deg? Vi gir deg overblikket her, slik at du kan komme godt fra start.

Finn det beste bensinkortet

Her kan du sammenligne selskaper som tilbyr deg kort med bensinrabatt og finne den beste løsningen for deg.

Vær klar over at du ikke kan være sikker på å finne det beste bensinkort, da det kan være billigere selskaper i markedet.

Veldig mange nordmenn velger å ha et bensinkort, rett og slett fordi det kan spare deg for penger på drivstoff. Et bensinkort anvender du nemlig i steden for et vanlig betalingskort når du fyller på drivstoff. Her får du da en viss rabatt eller andre fordeler, slik at det er en mer favorabel løsning enn å anvende sitt vanlige betalingskort.

Det finnes et stort marked for bensinkort, og det er veldig mange å velge mellom. Derfor kan det være vanskelig å få overblikk på egen hånd, og det krever tid og energi å sammenligne alle de forskjellige muligheter.

Vi vil gjerne gjøre det enklere for deg, og derfor har vi allerede samlet en liste over alle de forskjellige kort med bensinrabatt. Det gjør at du lett kan få overblikk over markedet og dine muligheter, og det blir enklere for deg å sammenligne de forskjellige kort. På den måten kan du finne frem til det kortet som er det absolutt beste for deg.

Du må se på noen forskjellige ting, når du skal velge det bensinkortet som er best for deg. Noen viktige faktorer er blant annet:

 • Hvor mange tankstasjoner kan kortet anvendes på?
 • Kan kortet samtidig anvendes som kredittkort på andre butikker?
 • Hvor mye rabatt får du drivstoff?
 • Er det begrensning på den månedlige rabatten?
 • Hvilke andre fordeler finnes det ved kortet (les mer om disse under)?
 • Hva er den effektive renten på kortet?

Perfekt hvis du kjører mye

Et bensinkort lønner seg selvfølgelig best dersom du kjører mye. Det kan både være i forbindelse med transport til jobb, reiser eller noe helt annet. Mange nordmenn har lang transporttid på veien når de pendler til jobb, og det finnes også mange som reiser mye i både inn- og utland med bilen.

For deg som kjører mye bil og anvender mye bensin, så kan et kort med bensinrabatt faktisk sikre betydelige besparelser hver måned. Fordelene som du kan få fra et bensinkort er nemlig:

 • En prosentvis rabatt på det samlede beløpet når du fyller på bensin
 • OG/ELLER en rabatt per liter drivstoff du fyller på
 • Rabatt på øvrige produkter på tankstasjonen
 • Rabatt eller cashback på helt andre produkter som flybilletter, sportsutstyr eller lignende
 • Inkludert reiseforsikring

Er jeg begrenset til hvor jeg kan fylle bensin?

Mange tenker at kort med bensinbonus er begrenset til én bestemt tankstasjon, og at det derfor ikke er noe de vil få anvendt så mye. Men i dag finnes det faktisk veldig mange bensinkort som kan brukes på stort sett alle stasjoner.

Noen ganger er det slik at du får de høyeste rabatter og beste fordeler på én spesifikk stasjon, men at du likevel kan få en rabatt hos alle andre også. På andre kort er rabatten den samme for alle stasjoner. Derfor har du rik mulighet til å få glede av ditt bensinkort hver gang du tanker.

Samtidig kan noen av kortene brukes på andre butikker også, og du kan derfor oppnå rabatt på andre produkter og tjenester. Les mer om disse fordeler ved å undersøke nærmere om de forskjellige kort i listen over, slik at du kan finne det som egner seg best for dine ønsker og behov.

Oppdatert januar 2021

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.