Kredittkort med drivstoff rabatt

På grunn av markedskonkurranse inngår kortselskapene avtaler med andre typer selskaper om bonus eller rabattordninger dersom de bruker kredittkortet for å betale for en vare eller tjeneste. En av disse rabattavtalene som har blitt voldsomt populære er rabatter på drivstoff.

Oversikt: Kort med drivstoffrabatt

Her har vi laget en fyldig oversikt over kredittkort som tilbyr drivstoffrabatter inkludert i kredittkortet. Denne oversikten kan du bruke slik at du har et sammenligningsgrunnlag og kan se hvilket av kredittkortene som passer dine ønsker og formål best og samtidig tilbyr lav rente og lav effektiv rente.

Dersom noe er uklart eller man ønsker mer inngående informasjon om et kredittkort er alle utstyrt med direkte knapper til selskapets nettsted hvor man kan lese i detalj angående alle betingelser og vilkår samt alle fordeler og goder som er inkludert i de forskjellige kredittkortene. Du har også gjennom knapper adgang til online søknadsskjemaet som man må fylle ut og sende inn når man har kommet frem til hvilket eller hvilke selskap man ønsker å søke hos.

Det er blitt svært mange som tilbyr kort med bensinrabatt og av den grunn så kan man nesten velge hvilken drivstoffleverandør man aller helst vil bruke. Kanskje du har en fast stasjon du tanker på og derfor er mest tjent med et kort som har avtale med den leverandøren. Ikke noe problem, bruk oversikten og du vil finne et kort som oppfyller dine kriterier.

Enkel og hurtig søknadsproces

Søknadsprosessen er svært enkel og hurtig, man klikker seg inn på siden til kortet man ønsker seg. Der finner du et enkelt online søknadskjema hvor man fyller ut personalia, personnummer og ønsket beløp, dette sender man inn. Kortselskapet foretar en kredittvurdering og dersom man ikke har betalingsanmerkninger eller annet negativt registrert er sjansen stor for positivt svar kun kort tid etter man har søkt.

Perfekt løsning hvis du skal kjøre mye bil

Det er ikke så mange som forbinder kredittkort med å spare penger men det er faktisk tilfelle dersom man bruker et kort med gode drivstoffrabatter fullt ut og samtidig er påpasselig å betale brukt kreditt eller avtalt månedsbeløp på forfall. Da vil man kunne spare godt med penger.

Og dersom man i tillegg er en person som kjører mye eller man har to biler i familien som gjør at drivstofforbruket i måneden er høyt og man bruker seg av drivstoffrabattene som følger med mange kredittkort ja da er det utrolig nok slik at man kan spare store beløp.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.