Bank Norwegian kredittkort anmeldelse

Det er viktig å undersøke dine forskjellige muligheter, når du skal velge kredittkort. Du kan nemlig spare mye penger på å velge presis det kredittkortet, som egner seg best til dine behov. Her på siden vil vi gjerne hjelpe deg med å sammenligne dine forskjellige muligheter.

Derfor gir vi deg oversikt over en rekke selskaper på markedet. Her gjelder det Bank Norwegian, som tilbyr et Bank Norwegian kredittkort med en lang rekke forskjellige bonusordninger.

Verdt å vite om Bank Norwegian kredittkort

Med et Bank Norwegian kredittkort får du glede av en rekke forskjellige fordeler. Dette gjelder blant annet:

  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
  • Gebyrfri bruk på alle varekjøp i både inn- og utland
  • Opptjening av CashPoints på alle kjøp
  • Sikker betaling over hele verden

Du kan altså både bruke kortet som vanlig kredittkort på butikker, nettbutikker, hoteller, restauranter og mye mer – både i Norge og i utlandet. Du kan selvfølgelig også ta ut kontanter i banker og minibanker, uansett hvor i verden du er. Og er du i utlandet, da er det tilmed helt gratis. Men du får også glede av en inkludert reiseforsikring, så du tar tryggheten med på ferie. Og til slutt får du CashPoints på alle varekjøp, som du kan bruke til å kjøpe produkter og tjenester senere.

Rabattordninger og fordeler

Med et Bank Norwegian kredittkort kan du opptjene CashPoints. Du får helt inntil 20% CashPoints-opptjening på kjøp av produkter og tjenester hos Norwegian, mens du får 1% på alle andre varekjøp. CashPoints er valutaen hos Norwegian. 1 CashPoint tilsvarer 1 krone, når du kjøper flybilletter hos Norwegian. Så reiser du ofte med flyselskapet Norwegian, da kan du virkelig spare mye penger på dine reiser med dette kredittkortet.

I tillegg får du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet. Du har dessuten mulighet for å tilvelge ID-tyveriforsikring og egenandelsforsikring på leiebil på din ferie. Årsgebyret er 0 kr, og alle varekjøp er også gebyrfri.

Bank Norwegian kredittkort erfaringer

Kredittesten.no gir kortet fult poeng med 6 av 6, og kundene har samtidig gitt en vurdering på 4,8/5. Veldig positive tall, som tyder på høy kundetilfredshet, god service fra Bank Norwegian og brukervennlighet på diverse tjenester. Den mest åpenlyse ulempen er selvfølgelig, at de opptjente CashPoints bare kan brukes på flyreiser. Så reiser du aldri eller nesten med Norwegian, da er dette selvfølgelig ikke så stor en bonus for deg.

Med andre kredittkort har du muligheten til å få rabatt på en lang rekke andre varekjøp og tjenester. Til gjengjeld har du høy kredittgrense, opp til 6 ukers rentefri betalingsutsettelse og en forholdsvis lav årlig effektiv rente.

Kredittkorttesten.no er enig i den gode anmeldelse og gir Bank Norwegian kredittkort 5 av 6 poeng. De kårer samtidig kortet som testvinner i kategorien «Beste Visa til reise og ferie» og gir de 2. plassen i kategorien «Beste kredittkort 2015». De gode vurderinger er en klar tillitserklæring fra både brukere og eksperter. Samtidig er Bank Norwegian en stor og anerkjent bank i Norge, som er kjent for å tilgodese sine kunders behov.

Du kan føle deg helt trygg med Bank Norwegian kortet og bruke det til handel i Norge, utlandet og på nett.

Og særlig hvis du reiser mye, da er dette kortet det helt riktige valget for deg.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.