Santander Red kredittkort anmeldelse

Santander Red er ett av de populære kredittkort fra Santander Consumer Bank. Her gir vi deg et overblikk over, hvilke fordeler og muligheter kortet gir deg. Slik kan du sammenligne det med andre muligheter og finne ut, hvilket kredittkort, som passer best for deg. Du kan nemlig spare mye penger på varekjøp, reiser, lån og mye mer ved å velge det helt riktige betalingskort for deg.

Om Santander Red kortet

Santander Consumer Bank tilbyr en rekke forskjellige Visa kort, og Santander Red er ett av disse. Kortet kan du selvfølgelig bruke som helt vanlig betalingskort på alle butikker, som tar Visa. Det gjelder også nettbutikker, hoteller, restauranter, minibanker og mye mer.

Slik får du sikker og trygg betaling i både inn- og utland. Og det gjelder også for kontaktløs betaling. Du har selvfølgelig muligheten til både nettbank og mobilbank, slik at du alltid har styr på din konto.Med Santander Red kredittkort får du følgende:

Rabattordninger

Med fordelsprogrammet Kickback får du rabatt hos en lang rekke butikker. Det fungerer ved, at Santander gir deg penger tilbake, når du handler med ditt Santander Red på bestemte butikker. Beløpet varierer hos de forskjellige butikker men inkluderer blant annet:

  • 8% hos Expedia.no
  • 10% hos inkClub
  • 8% hos Nelly.com
  • 10% hos Ellos
  • og rabatter hos over 200 andre nettsteder.

Du kan få rabatt innen klær og sko, elektronikk, reiser, velvære, produkter til hjemmet og mye mer. Så handler du ofte på nett med ditt betalingskort, da kan du altså komme til å spare mye penger med et Santander Red.

I tillegg får du som sagt rabatt hos over 200 norske spisesteder. Så ta med deg familie eller venner ut på middag og få opp til 25% rabatt på matretter. Restaurantene finnes rundt omkring i hele Norge, og du får noe for enhver smak.

Besøk og søk om Santander Red kredittkort

Annonse

 

Santander Red kredittkort erfaringer

Santander Red er et bankuavhengig kredittkort, siden du ikke trenger å bytte til Santander Consumer Bank for å kunne få kortet. Både etableringsgebyr og årsgebyr er gratis. Du får ikke bare glede av en høy maksimal kredittgrense og mulighet til lang betalingsutsettelse, men du får også en lang rekke rabatter hos butikker, restauranter og mye mer. Samtidig får du en veldig konkurransedyktig effektiv rente på dette kredittkortet.

Norgesbestekredittkort.no gir kortet hele 5 av 5 stjerner og gir mye ros for den lave renten og de gode rabattavtaler. På andre portaler får betalingskortet også poeng for dette. Du bør dog være oppmerksom på, at reise- og avbestillingsforsikring ikke er inkludert, og at det finnes gebyrer på kontantuttak i både bank og minibank.

Konklusjonen er, at Santander Red er et veldig bra kort for deg, som handler ofte på nett, og som trenger et kort til å dekke over uforutsette utgifter. Med opp til 100.000 kr kredittgrense og 50 dagers betalingsutsettelse kan du være fleksibel med din betaling av forskjellige tjenester. Og du slipper å betale renter, hvis du betaler pengene innen de 50 dager.

Derfor er kortet optimalt for deg, som setter pris på fleksibilitet i din økonomi. Anmeldelsene er gode, noe som tyder på høy kundetilfredshet, tydelige og rettferdige vilkår.

Besøk Santander Consumer Bank for å lese mer om kortet eller for å se, hvordan du kan bestille ditt Santander Red.