Kredittkort uten bankID

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Det er ikke alle som ønsker å ha bankID, mange synes det er tuklete og drasse med seg en kodekalkulator eller installere apper eller liknende på mobiltelefonen sin. Dette har naturligvis kortselskapene tatt høyde for og det er fullt mulig å søke og få et kredittkort uten å bruke en bank ID.

Du kan utforske mulighetene dine gjennom denne oversikten.

En bankID bruker i grunn kun for at man skal kunne signere på dokumenter online. Det er om man er kjent med teknologien naturligvis den enkleste måten å signere dokumenter online på, men har man ikke bankID så må man signere på kredittdokumentene på annet vis.

Det er klart at kredittkortselskapene vil være 100% sikre på at de gir ut kredittkortet til rett person, derfor er det viktig at man kan gi de dokumentasjon på at man er den man sier.

Hvorfor velge kredittkort uten bankID?

I denne oversikten finner du selskaper som har systemer på plass for de som ikke har bankID. Her har man lagt til andre måter for å bekrefte sine personopplysninger og også for å signere dokumentene. Bekreftelse av personalia kan være at man viser to forskjellige legitimasjoner via scannet e-post med underskrift eller liknende og for å signere på dokumenter kan man enkelte ganger bruke online meldingstjeneste, e-post eller rett og slett normal postgang. Uansett er det gode muligheter også for de som ikke har eller bruker bankID.

Føler man seg ikke sikker på å bruke online tjenester av forskjellige årsaker eller rett og slett ikke har bankID så velger man kredittkort uten bankID. Selv om dagens teknologi er meget trygg og sikker så er det fremdeles mange som er usikre på bruk av sin personlige økonomiske identifikasjon opp mot selskaper som driver online tjenester.

Til tross for at tjenestene disse selskapene idag er på samme sikkerhetsnivå som banker og bruker samme krypteringsprogrammer og så videre så er det mange som er usikre og ønsker å bruke andre måter å bekrefte sin identitet samt signere på.

Føler man seg usikker så naturligvis burde man ikke bruke sin bankID men heller be om å få gjøre det på alternative måter. Spesielt de som er litt eldre og eller er ukjent med å bruke data, internett og online tjenester på denne måten er kunder som dette er aktuelt for og det er godt å vite at dette ikke er noe problem og at kredittkort naturligvis er tilgjengelig også for denne kundegruppen.

Inntektskrav og aldersgrense er forskjellige

Alle de forskjellige kortselskapene har forskjellige krav til inntekt og aldersgrense for å kunne inneha et kredittkort, derfor er det viktig at man setter seg godt inn i de forskjellige selskapenes krav slik at man ikke behøver å sende unødvendige søknader. Bruker du oversikten ovenfor får du lett oversikt over hvilke selskaper som er aktuelle for deg og hvilke som ikke er aktuelle.

Det er gratis å søke om et kredittkort og søker man om flere kan man velge det kredittkortet som gir deg lavest effektiv rente samt rabatter og bonuser som du vet at kommer til å benytte deg av og dermed også spare penger samtidig som du bruker kortet.

Mange er ikke klar over at dersom man bruker et kredittkort korrekt og benytter seg av rabattavtaler og liknende så kan det være meget lønnsomt å bytte ut bankkortet med kredittkortet. Drivstoff rabatter er et godt eksempel på dette, ofte har kredittkortselskapene forhandlet til seg meget gunstige rabatter på drivstoff og har en familie for eksempel to biler som er i daglig bruk og kanskje man kjører mye i tillegg så kan man ved å bruke kredittkortet når man tanker spare betydelige summer i måneden.

Mange kredittkort har også rabatter på vanlige handelsvarer som klær og sko, dagligvarer, hvitevarer og mye mer. Setter man seg grundig inn i kredittkortets avtaler og planlegger hvordan man best kan bruke kortet, samt betaler kreditten man har brukt på forfall så finner man i mange tilfeller at man har spart penger på å bruke kredittkortet og det er det ikke mange som forbinder med kredittkortbruk. Årsaken til at det er blitt sånn er stor konkurranse i markedet og et ønske om å tilby sine kunder de aller beste tilbudene og rabattene.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]