Kredittkort med reiseforsikring

Det er nå mange kredittkort som inkluderer gratis reiseforsikring i kortet. Dette er gode nyheter for alle som er glad i å reise og liker å være forsikret under reisen.

D kan enkelt sammenligne de forskjellige kredittkortene mot hverandre og således finne ut hvilket kredittkort som passer din lommebok best.

Beste reise kredittkort med forsikring

Disse reiseforsikringene er ofte svært gunstige og i enkelte tilfeller til og med bedre enn de man betaler for. Et eksempel er at flere av de reiseforsikringene dekker en lengere periode utenlands, mens det er vanlig med 60 dager gjennom vanlig reiseforsikring kan man være forsikret i 90 dager.

En annen forskjell er at den inkluderte reiseforsikringen dekker andre i reisefølget selv om de ikke er familie. Kan man vise til at deres reise er betalt med kredittkortet er det mange som vil dekke også disse utgiftene.

Det er meget stor konkurranse i kredittkortmarkedet og av den grunn så inngår kredittkortselskapene avtaler med andre typer bedrifter og selskaper om rabatter på varer og tjenester og også inkuderer ting som blant annet gratis reiseforsikring.

I oversikten du ser her finner du et meget godt utvalg kredittkort med inkludert gratis reiseforsikring som vi vet at i tillegg til å tilby gunstige betingelser og vilkår som lav effektiv rente og har inkludert gode gratis reiseforsikringer. Her kan man klikke på knappene for å komme inn på sidene til de enkelte selskapene om man lurer på noe som ikke er oppført i vår oversikt.

Fokus på ditt eget behov

Når du skal finne ut hvilket kredittkort med forsikring som er best må du sette deg ned og se på ditt eget behov. Du må se på hvilket kredittbeløp du ønsker i forhold til hvilken effektiv rente som tilbys og også om kredittkortet har andre rabatter eller gratisfunksjoner som gjør at du kan spare inn en noe høyere rente på andre rabatter eller liknenede.

Enkleste måten å gjøre dette på er å sette opp et månedsbudsjett og deretter matche postene i budsjettet opp mot hva kredittkortet tilbyr eller har inkludert. Da ser man hvilket kredittkort som gir deg mest og samtidig da vil ende opp med å være den billigste løsningen for akkurat deg.

God løsning hvis du reiser mye

For de som reiser mye er det anbefalt og ha både gratis og betalt reiseforsikring, da er man dobbelt dekket og vil kunne være sikrere på at man får sine utgifter dekket eller problemer løst på best mulig måte. Gjennom reiseforsikringen på kredittkortet vil for eksempel sykehus også kunne trekke ut nødvendige midler for behandling dersom man havner på sykehus på grunn av sykdom eller ulykke.

Dersom man reiser på budsjett vil dette ha svært mye innvirkning på ferien din dersom man måtte ha lagt ut for dette selv og deretter fått det refundert. I mange tilfeller kan slikt enkelt og greit sette en stopper for hele reisen og man må returnere til Norge.

5 grunner til å ha reiseforsikring

  1. Den største grunnen til å ha reiseforsikring er naturligvis dersom man skulle være så uheldig å ha en ulykke eller bli syk under reisen. Da er en reiseforsikring uvurderlig. Sykehus og spesielt private eller sykehus som holder en bra standard tar seg meget godt betalt når de behandler turister eller utenlandske borgere. Det kan være noe så enkelt som at man faller og pådrar seg et brudd, man må ta røntgen, i enkelte tilfeller opererer de, kanskje ben må fixeres og man får gips. Dette blir svært kostbart skal man dekke det selv og med et kredittkort på hånda så kan man også bruke kredittkortet til å ta ut nødvendige midler.
  2. Dersom man opplever innbrudd på hotellrommet og liknende vil et kredittkort med reiseforsikring hjelpe med å erstatte det tapte slik at man kan fullføre ferien sin.
  3. Dersom man opplever cancelleringer eller problemer med flyreisen eller andre reisemidler kan man få kompensjasjon for dette
  4. Om man opplever å bli svindlet for penger når man er i utlandet, eller behøver juridisk bistand fordi man er part i en tvist mens man er i utlandet. For eksempel rettslige erstatningsansvar.
  5. Dekker ofte hele familien og i enkelte tilfeller også veterinærutgifter dersom man har med seg kjæledyret sitt.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.