Finansiere operasjon med kredittkort

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.22″][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Uansett hva du drømmer om å finansiere, så kan det bli mulig med et kredittkort. Her får du nemlig rabatter på mange ting samtidig med at du har en betalingsfri periode. Du kan for eksempel finansiere operasjon med kredittkort, uansett om det er slankeoperasjon, ansiktsløft, brystforstørrelse eller noe helt annet.

Faktisk kan du helt selv velge, hva du bruker pengene på, og du trenger ikke angi formålet noen steder.

Finansiering av operasjon med kort

Kosmetiske operasjoner har blitt veldig vanlige i dag. Mange ønsker å endre noe ved seg selv for utseendet, mens andre har medisinske årsaker. Uansett hvilken operasjon du drømmer om, så kan du finansiere operasjon med kredittkort. Her kan du nemlig betale med penger, du ikke har enda.

Du får nemlig en betalingsfri periode, som kan være for eksempel 30 eller 45 dager avhengig av selskapet. I praksis betyr, at du først betaler regningen etter denne perioden. Pengene blir altså på kontoen din i den perioden, og du betaler ingen renter på dette ‘lånet’. Du må bare huske å ha pengene på konto, når perioden er ferdig – ellers får du gjeld og må betale renter.

Du kan finne oversikten over kredittkort tilbydere gjennom menyen.

Slik kan du finansiere operasjon med kredittkort uten å betale renter. Her på siden finner du masse oversikter over noen av markedets beste og billigste kort. Du kan lete etter selskaper, som har de beste rabatter, bonusordninger, CashBack eller lignende. Eller du kan se etter kort, som gir deg den lengste betalingsfri perioden, høyeste mulige beløpet eller laveste rente. Med vår hjelp kan du  enkelt få oversikt over dine muligheter og sammenligne de forskjellige selskaper. Slik kan du spare både tid og penger, når du skal finansiere operasjon med kredittkort.

Klinikken er en alternativ

Det finnes selvfølgelig andre alternativer enn dette. Du kan for eksempel ta opp et forbrukslån med det beløpet, du trenger. Da må du selvfølgelig betale renter, og slik blir dette gjerne en dyrere løsning. I tillegg må du søke om hvert enkelt lån, mens et kredittkort gir deg frihet til å bruke pengene, som du vil og når du vil.

Du kan også velge å snakke med den klinikken, som utfører operasjonen. Mange tilbyr en betalingsløsning, der du ikke må betale hele beløpet på én gang. Du kan kanskje dele opp betalingen og nedbetale over en lenger periode. Eller du kan ta noe av betalingen før operasjonen, og en del etter. Er du heldig, da slipper du å betale renter i det hele tatt.

Snakk med klinikken din og spør, hva mulighetene dine er. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk, så det skader ikke å spørre. Du må bare huske på, at klinikken selvfølgelig selv velger, om de vil hjelpe deg med en betalingsløsning.

5 tips før din operasjon

Selvom vi ikke vet hvilken operasjon du drømmer om, så vil vi forsøke å gi deg noen brukbare tips. Slik får du en tryggere, enklere og billigere vei til din kosmetiske operasjon.

  1. Finn ut om det er verdt det. Og dette gjelder ikke bare i forhold til penger, men også i forhold til den risikoen, du tar. En operasjon er aldri uten risiko eller bivirkninger, så du må være sikker på beslutningen din.
  2. Undersøk prosessen nøye slik at du ikke blir i tvil om noe. Usikkerhet er ubehagelig, og du kan unngå det ved å søke på nett og snakke med legen før dere begynner.
  3. Sjekk andres vurderinger og erfaringer hos klinikken, før du velger. Du vil ikke risikere å velge en klinikk, som gjør en dårlig jobb. Det kan ha konsekvenser for din sunnhet.
  4. Sammenlign prisen hos forskjellige klinikker. Dette bør ikke være eneste avgjørende faktor, men du bør alltid få mer enn ett tilbud.
  5. Legg et budsjett for finansieringen slik at du er sikker på, du har råd.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.