Finansiere barnevogn, barneklær og babyutstyr med kredittkort

Har du nettopp fått deg barn, da har du nok allerede funnet ut, at det ikke er helt billig. De ekstra utgifter begynner allerede under graviditeten og fortsetter i mange år fremover. Du kan få hjelp til å få råd til alt det nødvendige ved å skaffe deg et kredittkort.

Du kan få kredittkort for kjøp av barnevogn, leker, babyutstyr, barneklær eller helt andre ting. Vi hjelper deg med å finne det helt riktige kortet for deg slik at du kan spare mest mulig penger.

Kredittkort til barnevogn, barneklær osv.

I oversikten under finner du kredittkort til barnevogn, barneklær, babyutstyr osv. Sjekk selskapene og finn ut, hvilket kort som passer best til deg og dine behov. Du må også sikre deg, at du kan møte selskapets søknadskriterier. Når du er sikker på begge deler, da kan du sende inn en søknad online.

Først og fremst gir et kredittkort deg muligheten til å bruke penger, som du ikke har enda. De fleste kort har nemlig en betalingsfri periode, der du ikke betaler renter for det brukte beløpet. Det gjør, at du kan få råd til noe her og nå, selvom du først har pengene neste måned. Denne løsningen kan du bruke når og hvor du vil, og det gir deg veldig stor fleksibilitet som forbruker.

For eksempel kan du bruke ditt kredittkort til barnevogn og først betale pengene om 30 eller 45 dager. Etter denne perioden kommer det renter på det lånte beløpet, men denne renten kan være lav i forhold til andre muligheter.

Mange selskaper tilbyr i tillegg, at du får faste rabatter på en lang rekke butikker og nettbutikker. Dette kan du utnytte til din fordel og spare mye penger på forskjellige varekjøp. Vi hjelper deg til å finne et kredittkort, som du kan bruke til å spare penger på produkter til din baby eller ditt barn. Med oss kan du lett sammenligne mulighetene og velge det kortet, som passer best til dine behov.

Sammenlign og søk kredittkort med oss

Bruk oversikten over til å sammenligne dine muligheter. Du velger selv, hva som er viktigst for deg. Men vi anbefaler, at du ser på lengden av den betalingsfri perioden, hva maks. beløpet er og hvor høy renten er. I tillegg kan du med fordel se på de forskjellige rabattordninger, som selskapet kan tilby. Det kan være CashBack, faste rabatter, poeng eller lignende.

Det kan være tidskrevende og vanskelig å gjøre dette på egen hånd, og derfor har vi gjort det enklere for deg ved å lage disse oversikter. Send inn en søknad gjennom oss eller på selskapets egen side og få ditt kredittkort til barnevogn allerede i morgen.

Kjøp brukt og spar mye penger

Det finnes også andre måter å spare penger på klær og utstyr til ditt barn. Du kan med fordel velge å kjøpe noen av tingene brukt. Barn bruker bare klær i kort tid, fordi de vokser så fort. Derfor kan du finne masse fine, brukte klær i god kvalitet på markedet. Du kan selvfølgelig også se, om du kjenner venner eller familie, som har eldre barn. Slik kan du spare mye penger i forhold til å kjøpe nye klær og leker hver gang.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.