Om oss

Beste-Kredittkort.com er en sammenligningstjeneste som gir deg overblikket over det norske kredittkort markedet, slik at du enkelt kan finne det riktige selskap for deg. Det finnes mange kredittkortløsninger på markedet og det kan være vanskelig å overskue alle på én gang.

Det hjelper vi deg med via våre oversikter over selskaper i Norge. Vi presenterer kredittkort på vegne av kredittselskapene og finansagenter, så det er mer enkelt for deg å velge den riktige løsningen.

Formål

Formålet med Beste-kredittkort.com er å hjelpe alle nordmenn med å finne de beste og billigste kredittkort i Norge. Det gjør vi via relevante oversikter og gode råd til, hvordan du bør gjøre det.

Markedet kan fort virke uoverskuelig, med ved lett å kunne sammenligne långivernes kredittbeløp, renter og fordeler, blir det vesentlig enklere å ta den riktige beslutningen.

Vi gir deg den viten, du trenger for å ta en riktig beslutning ut fra et godt informert grunnlag.

Stopp papiravfallDer er kommersielt innhold og annonselenker på våre nettside. Vi holder tjenesten kjører gjennom den provisjon vi mottar fra ulike selskaper, når du bruker dem. Vi samarbeider med kredittselskapene vi presenterer på beste-kredittkort.com, og derfor skal du ikke forvente å finne alle mulighetene på nettstedet.

CO2 nøytral nettside

Beste-Kredittkort.com er sikker å bruke

Beste-kredittkort.com er McAfee validert og derfor en sikker nettside å bruke. Bak valideringen ligger, at det er sikkert å navigere rundt på nettsiden og klikke på de forskjellige linker. Du kan derfor trygt bruke våre tjenester og oversikter, når du skal finne nytt kredittkort.

Kontaktinformasjon

Ønsker du å kontakte oss, er vi alltid åpne for henvendelser. Alle meldinger er velkomne og kan sendes til oss via følgende e-post eller kontaktsiden vår:

Web: www.beste-kredittkort.com

Tjenesten drives av SEO Butler ApS
Org. nr. DK39690535

Vilkår for bruk

Det gjelder følgende vilkår for bruk av hjemmesiden, som du bør vite om.

1. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gi deg den optimale brukeropplevelsen som besøkende. Informasjonskapsler gir oss verdifull informasjon, når hjemmesiden skal optimeres og forbedres på forskjellige områder.

Informasjonskapsler er helt ufarlige, kan ikke skade din PC og inneholder heller ikke personlige opplysninger om deg. Informasjonskapsler er en fast del av nesten alle nettsider, og vi bruker det særlig i forbindelse med Google Analytics og våre annonsepartnere.

Hvis du ønsker å håndtere, slette eller endre indstillingene for bruken av informasjonskapsler på din PC, kan du se hvordan på NRK.no. Der finnes det en guide til hvordan, alt etter hvilken nettleser du bruker.

2. Opphavsrett

Vi har opphavsretten over alle artikler på nettsiden, og kopiering vil medføre et erstatningskrav pr. side. Dette erstatningskravet kan bli større, hvis kopieringen har hatt en skadelig effekt på nettsiden og dens plasseringer.

3. Ansvarsfraskrivelse

Vi fraskriver oss ansvaret for de søknader og avtaler, du lager med de enkelte kredittkortselskaper. Det er en avtale mellom deg og dem. Vi er bare en formidler, der du kan sammenligne og få overblikket. Og vær bevisst om at våre sammenligningsoversikter ikke nødvendigvis viser hele spekteret av kredittmarkedet.

Det kan i sjeldne tilfeller være uoppdaterte opplysninger på nettsiden, men vi forsøker å gjøre alle informasjoner 100 % aktuelle. Det er derfor, at våre oversikter ofte blir oppdatert. Vi vil derfor understreke, at det alltid er opplysningene på selskapenes nettsider, som er gjeldende, og som du må forholde deg til. Vi kan ikke bli holdt ansvarlig for feil informasjoner på siden vår.

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.