Kredittkort for utlendinger

[et_pb_section admin_label=»section»] [et_pb_row admin_label=»row»] [et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text»]I det samfunnet, vi har i dag, er det mange som bor i et land uten å ha statsborgerskap til det pågjeldende landet. Og det gjelder selvfølgelig også her i Norge. Utlendinger i Norge trenger selvfølgelig også kredittkort for å kunne klare seg i hverdagen.

Men hvordan fungerer det egentlig med kredittkort for utlendinger? Hvilke muligheter finnes, og hvilke krav må du leve opp til? Få svar på dine spørsmål her og bli klokere på, hvordan du får norsk kredittkort uten norsk statsborgerskap.

Krever det norsk statsborgerskap?

Det kan virke som en vanskelig oppgave å få et kredittkort i Norge uten norsk statsborgerskap. Mange banker legger nemlig inn nettopp dette kravet i sine vilkår. Men det finnes altså også en rekke forskjellige selskaper, som ikke direkte krever, at man har norsk statsborgerskap.

De krever i steden, at man for eksempel har bodd i Norge i minst tre år, før man kan bli godkjent til et kredittkort. Grunnen til dette kravet er, at risikoen er høy ved å innvilge kreditt til en person, som ikke har noe forhold til landet. Denne personen kan forlate landet med uoppgjort kredittregning, og da vil det være vanskelig for banken å inndrive pengene igjen. Kravet om boforhold i Norge er altså til for å minske risikoen for selskapet.

Så det finnes altså muligheter for å få kredittkort for utlendinger, som har bodd i Norge i noen år. Det krever bare, at du kan fremvise gyldig legitimasjon i din søknad. Men det kan være tidskrevende å finne frem til de selskapene, som tilbyr det uten norsk statsborgerskap.

Du må inn å lese på hver enkelt side for å finne selskapets krav. De varierer nemlig veldig mellom de forskjellige kredittselskaper. Etterfølgende må du sende inn en søknad, vente på svar og se, om du kan bli godkjent. Det kan være en tidskrevende og vanskelig prosess.

Du kan søke uforpliktende med oss

Vi har gjort en del av jobben for deg og samlet en rekke selskaper, som tilbyr kredittkort for utlendinger. Det betyr, at du ikke selv trenger å undersøke markedet og finne dine forskjellige muligheter. Det sparer deg mye tid og energi, og du får et bedre overblikk over dine alternativer. I tillegg kan du søke hos selskapene direkte fra denne siden. Du søker ved å fylle ut et skjema med dine informasjoner, og det krever bare få minutter. Gjennom oss kan du søke helt gratis og uforpliktende om kredittkort for utlendinger.

Husk på, at det finnes andre krav enn statsborgerskap og boforhold hos de forskjellige banker. Søknadskriteriene går generelt på, at du må være over en viss alder (ofte 18, 20 eller 21 år), at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker, og at du har en årlig inntekt (for eksempel 100.000 kr i året).

Det finnes selvfølgelig unntak til disse, men du må hvert fall være oppmerksom på å undersøke, om du lever opp til kravene. Ellers kaster du bort tid på å sende inn en søknad, ettersom du ikke vil få innvilget kortet, når du ikke oppfyller søknadskriteriene.

Finn oversikten her på siden og undersøk, hvor du kan få et kredittkort uten norsk statsborgerskap.[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]