Beste kredittkort i Norge

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.22″][et_pb_row _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text _builder_version=»4.9.4″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

Det beste kredittkortet vil være individuelt for hver enkelt bruker. I oversikten har vi samlet noen av de populære selskaper som tilbyr kredittkort med gode fordelsordninger.

Finn det billigste kredittkortet

Sammenlign de forskjellige kredittkortene i oversikten. Vær klar over at du ikke kan være sikker på å finne det billigste kredittkort på nettstedet, da det kan være billigere selskaper i markedet.

Få gode rabatter og fordeler

De beste kredittkortene i Norge idag har alle forhandlet frem svært gode samarbeidsavtaler med forskjellige firmaer. For eksempel gode rabatter på drivstoff er noe veldig mange kan dra stor nytte av og spare gode penger, andre har avtaler med flere hundre online nettbutikker slik at man kan handle med rabatter over internett. Å inkludere gratis reiseforsikring er også noe som er blitt svært populært og er man glad i å reise på ferie så er dette noe man garantert vil kunne ha bruk for, skulle man bli syk eller ha en ulykke når man er i utlandet er reiseforsikring uvurdelig å ha. I tillegg kan man bruke kredittkortet når man er i utlandet. Med hard markedskonkurranse så kan man nå finne kredittkort som er nærmest gratis å bruke og gratis å ha. Mange av dem har ingen etableringsgebyr, årsavgift eller andre gebyrer som belastes ved bruk. Det er rentenivået og hvor man finner den laveste effektive renten som vil gjøre et kredittkort billig. Men med løsningerne idag blir det litt feil og kun fokusere på rentenivået. Dagens kort kommer ofte med så mange fordeler som rabattavtaler på varer og tjenester, inkluderte fordeler som gratis reiseforsikring etc. Derfor når man skal finne det billigste kredittkortet i 2021 så man se på andre faktorer enn kun renter og avdrag, man kan idag faktisk spare store penger på å bruke sitt kort sålenge man også er en solid betaler som alltid gjør opp for seg ved forfall.

Sammenligne selskapene og finn det beste kredittkortet

Når man skal finned et beste kredittkortet for sitt behov er det første man burde gjøre å lage et budsjett på alle sine månedlige inntekter og utgifter. Når man har dette budsjettet foran seg kan man gå gjennom selskapene i oversikten og sammenligne de med hva ditt behov er og hvilket kredittkort som man vil kunne ha mest bruk for og således spare penger i budsjettet. Det er nå mer lønnsomt å bruke det på mange forskjellige typer kjøp fremfor det normale bankkortet. Dette kommer av gode rabattavtaler og cashbackløsninger kredittkortselskapene har forhandlet frem.

Slik får du et kredittkort på nettet

 

  • Etter at man har gjort sine sammenligninger og funnet ut hvilke selskaper som man ønsker å søke på kan man klikke seg enkelt inn via oversikten ovenfor og komme rett til online søknadsskjemaet på kredittkortene man ønsker.
  • Fyll ut informasjonen som behøves i søknadskjemaet, dette er som regel personalia med personnummer, e-postadresse og ønsket kredittbeløp og send inn skjemaet.
  • Selskapet foretar en kredittsjekk av deg ved hjelp av informasjonen du har oppgitt og har man ingen betalingsanmerkninger eller annet negativt registrert på seg så tas det en vurdering av din evne til å betale tilbake kreditten. Går dette i din favør får man hurtig svar via e-post og man kan fylle ut en kredittkortavtale.
  • Ønsker man fremdeles dette kortet og det er det beste alternativet for deg fyller man ut avtalen som blir signert ved å bruke din personlige bank ID digitalt og man sender avtalen tilbake.
  • Ved mottak av signert avtale sender selskapet ut kredittkortet eller aktiverer det dersom man har et i hende.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]