Beste kredittkort for studenter

[et_pb_section admin_label=»section»] [et_pb_row admin_label=»row»] [et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text»]Når man er student er det ofte man har behov for å handle på nettet og da kan behovet for et kredittkort melde seg. Det finnes mange kort tilgjenglig for studenter, men hvor man skal søke kommer i stor grad an på aldersgrensene til de forkjellige kortene.

Hva som vil være det beste kortet for en student vil variere fra student til student. Ingen har det eksakt samme behovet og dette vil være avgjørende for hva som blir det beste kortet. Det smarteste man gjør er å sette seg ned og føre et månedsbudsjett, når man har dette klart så kan man bruke dette for å se hvilken kredittgrense man vil kunne takle på månedlig basis og man vil også kunne bruke budsjettet til å sammenligne med de forskjellige kortenes rabattavtaler for å se hvor man kan bruke kortet for å spare penger eller oppnå cashback når man handler.

Oversikt kredittkort for studenter

Vi har en oversikt du kan bruke når du skal sammenligne de forskjellige kortene opp mot hverandre og ditt eget budsjett. Her ser du informasjon om effektiv rente og andre vilkår og betingelser og fordeler hos hvert enkelt kort. Man har også referanser til alle kredittkortene slik at det er enkelt å klikke seg inn, dersom man ønsker ytterligere detaljert informasjon om noe.

Gå til kortoversiktDet er svært enkelt å sende inn en søknad om kredittkort, selve søknaden fyller man ut på et par minutter og inneholder basisinformasjon som personalia, personnummer, e-post adresse og ønsket kredittbeløp, denne informasjonen sender man inn og når selskaper får en søknad så foretas det en sjekk av deg for at de skal være sikker på at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller andre negative økonomiske opplysninger.

Etter kredittvurderingen får man hurtig svar pr e-post om man vil kunne få kort gjennom dette selskapet eller ei.

Din alder påvirker antall muligheter

Som nevnt innledningsvis har alle de forskjellige kortselskapene forskjellige aldersgrenser, men helt ifra 18 år er det fullt mulig å finne gode kort med attraktive fordeler. Deretter jo eldre man er jo flere muligheter åpner seg.

Et godt tips dersom man er yngre er å søke om en lav kredittgrense når man søker, da er det enklere å få innvilget et kredittkort og man har da muligheten til å vise over tid at man er en god betaler og senere vil det da være enklere å øke grensen.[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.