Anbefalte kredittkort test

[et_pb_section admin_label=»section»] [et_pb_row admin_label=»row»] [et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text»]Det er alltid greit å undersøke andres erfaringer, når man skal skaffe seg et kredittkort. Slike tester reflekterer ofte andres erfaringer og det er derfor disse kortene havner på topp i test.

Vi gjorde en test av markedet, med en veiledende topp 3, hvor vårt primære fokus har vært renten og kortene fordeler.

Topp 3 kredittkort

Når man skal teste og anbefale et kredittkort blir dette gjort på gjennomsnittelig generellt grunnlag. Man ser på nivået på den effektive renten, andre betingelser og vilkår samt hvilken fordelspakke som er inkludert i kredittkortet. Altså hvor man teoretisk vil ha størst utbytte av kortet, det tas dog ikke med i beregningen spesifikke behov som man kan ha.

Derfor har man et spesifikt behov som man ikke ser en av disse kortene dekker så betyr kun det at det er stor sannsynlighet for at man kan få behovet sitt dekket av et kort som ikke er på denne listen. Når det er sagt så er disse kortene meget universelle og vil kunne passe behovet til svært mange personer.

Her har du de 3 kortene som kom best ut:

  1. Bank Norwegian
  2. Santander Red
  3. Ikano Visa

Du kan søke hos alle selskapene på forsiden.

Konkurransen er enorm så med disse kortene kan man være sikker på at man har topp kredittkort dersom man søker på et av de. Det er gratis å søke så om man lurer på om man kvalifiserer til å inneha et av disse kortene så det er ingenting i veien dersom man ønsker å sende inn en søknad. Hos disse selskapene er man også garantert hurtig saksbehandling slik at man får svar på søknaden innen for få dager.

Når man ser på disse kredittkortene og vurderer å sende inn en søknad bør du først og fremst tenke på hvilket av disse 3 vil dekke behovet ditt aller best. Kjører du mye bil kan det lønne seg å søke hos de som har de beste drivstoffrabattene, er netthandel som du vil benytte deg mest av så se på det kortet som gir best vilkår her. Den effektive renten og andre vilkår er ganske like hos alle 3.

Husk på det alltid er dine personlige behov og situation, der bestemmer hva som er best for deg. Bruk kun artikkelen veiledende.

Se kredittvilkårene og velg din favoritt

Når man skal velge seg et kort må man sjekke ut sitt eget behov, noen kan dra enormt stor nytte av drivstoffrabatter for eksempel som vil kunne gjøre det slik at selv om et kredittkort ikke har gjort det skarpt i denne testen kanskje er det beste for deg.

Her må man gjøre litt forhåndsarbeid og sette opp et personlig budsjett og deretter matche dette budsjettet opp mot de forskjellige kredittkortene og slik finner man ut hvilket kort som vil ditt beste valg. Husk at alder har en innvirkning på alternativene.[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Best Exchanges

Instabank har på kort tid markert seg som en betydelig aktør i det nordiske lånemarkedet, med over 85 000 kunder.

Savner du å ha bedre kontroll og overblikk over din egen økonomi? Da kan uScore kanskje være løsningen for deg - akkurat som den har vært for de over 770.000 andre nordmenn som så langt har benyttet seg av verktøyet.

Ferratum er en av de mange aktørene i markedet for forbrukslån i Norge.