Vilkår

Det gjelder følgende vilkår ved bruk av Beste-kredittkort.com.

Om nettstedet

Beste-kredittkort.com er et kommersielt nettsted som mottar kommisjon når du gjennomfører en søknad eller blir godkjent til et kredittkort. Det er med til å sikre at vi løpende kan vedlikeholde og forbedre nettsiden, slik at du får mest mulig glede av den. Selvom vi er annonsefinansiert er vi uavhengige og uten tolkobling til noen av kredittselskapene på markedet.

Vi fremviser relevante oversikter på nettsiden for å gi deg oversikt og gjøre deg klokere på de enkelte selskapene forhold. Det kan være i form av renter, søknadskrav, svartid og lignende. For å sikre god oversikt vil du derfor ikke se hele utvalget på markedet. Noen online selskaper er utelatt, ofte fordi vi vurderer at de er mindre attraktive eller fordi rentenivået er for høyt. Bemerk at dette til enhver tid vil være en subjektiv vurdering, og derfor kan det være annerledes for deg.

Av den grunnen må alle sider, artikler og oversikter brukes veiledende. Det gjelder spesielt for de sider som handler om de billigste og beste fordi det alltid vil være en individuell vurdering. Du kan derfor med fordel undersøke markedet videre på egen hånd, dersom du vil være helt sikker på å finne den beste/billigste løsningen.

Informasjonskapsler

Beste-kredittkort.com bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen generelt. Informasjonskapsler er en tekstfil som lagres på enheten din. Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som innebærer følgende:

  • Google Analytics
  • Adservice A/S

Ønsker du å blokkere eller slette informasjonskapsler, kan du gjøre det på følgende måter, avhengig av om du bruker Chrome, Firefox eller Internet Explorer:

Ved å gjøre dette vil du dog kunne oppleve at innholdet og brukeropplevelsen reduseres, eller at noen deler av nettsiden ikke fungerer optimalt.

Personvern

Beste-kredittkort.com er en formidler og samler derfor ikke inn personlige opplysninger om våre brukere. Vårt bruk av Google Analytics og annonsenettverket Adservice A/S gjør oss i stand til å samle inn data om atferd, mest brukte kampanjer, mest besøkte sider på nettstedet og lignende. Ikke mer enn det.

Vi har derfor verken navn, adresse, mobilnummer eller e-post på våre besøkende. For vårt primære formål er kun å veilede deg til den beste løsning for dine behov.

Ansvarsfraskrivelse

Beste-kredittkort.com fraskriver seg ansvaret fra de aktiviteter og kredittkort du gjennomfører hos eksterne selskapene. Vi fungerer kun som formidler. Av samme grunn vil kredittselskapenes vilkår, priser og forhold alltid være gjeldende over de informasjoner du finner på vår side og i oversikter. Kontakt oss gjerne dersom du opplever informajson som bør rettes.

Vi kan på ingen måte garantere at du finner det beste og/eller billigste kredittkortet gjennom vår tjeneste. Det er kun vår intensjon å fremvise de førende selskaper som vi mener du bør vurdere i den forbindelsen. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, presis som det er individuelt hvilke tilbud & renter du mottar retur.

Utgiver

Beste-kredittkort.com

Artillerivej 86, 4., 2300 København S

kontakt@beste-kredittkort.com